ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ο Χαρ. Πάσχος για την καταψήφιση προτάσεων της δημοτικής αρχής Ρ. Φεραίου

ο-χαρ-πάσχος-για-την-καταψήφιση-προτάσ-564700

Ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ρ. Φεραίου, Χαράλαμπος Πάσχος, με αφορμή την καταψήφιση του τροποποιημένου Τεχνικού Προγράμματος καθώς και της Δ’ Τριμηνιαίας Οικονομικής Έκθεσης του Δήμου για το 2016, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε απόλυτο ναυάγιο εξελίχθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του δήμου Ρ.Φεραίου, την Τρίτη 14-2-2017 για την δημοτική αρχή αφού μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ήταν η έγκριση του τροποποιημένου Τεχνικού Προγράμματος καθώς και έγκριση της Δ’ Τρι- μηνιαίας Οικονομικής Έκθεσης για το 2016. Και στα δύο θέματα η πρόταση έγκρισης της δημοτικής αρχής καταψηφίστηκε με ψήφους 12 υπέρ-13 κατά! (10 της Μείζονος Αντιπολίτευσης, 1 της Ελάσσονος και 2 των Ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων).

Αυτό το γεγονός είναι πρωτόγνωρο για τα χρονικά του Δήμου από συστάσεως Καλλικράτη!!! Και φυσικά είναι ενδεικτικό της φθοράς και της κατιούσας πορείας την οποία ακολουθεί η παρούσα δημοτική αρχή, κάτι που αποτυπώνεται και στην διαχείριση της καθημερινότητας των αναγκών του Δήμου. Ένα πέπλο απογοήτευσης σκεπάζει τους συνδημότες μας αφού πλέον βλέπουν την αδυναμία της σημερινής δημοτικής αρχής να αντιμετωπίσει με επιτυχία απλές καθημερινές ανάγκες του κάθε πολίτη. Για έργο ούτε λόγος!

Γι αυτό άλλωστε και περιορίζονται σε εξαγγελίες των ήδη ενταγμένων ακόμη και ολοκληρωμένων έργων σε μεγάλο ποσοστό από την προηγούμενη δημοτική αρχή (βλέπε Οικιστικές αναπλάσεις- πλατεία πλησίον του Σταδίου Βελεστίνου, υδρευτική γεώτρηση Αερινού κλπ).

Τώρα όμως που τελειώνει το κόψιμο της κορδέλας των έργων που εμείς είχαμε δρομολογήσει, εντάξει στο ΕΣΠΑ και υλοποιήσει στο μεγαλύτερο ποσοστό,φαίνεται η γύμνια της σημερινής δημοτικής αρχής. Ακόμη και σ αυτόν τον τομέα των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που επιδεικνύονταν κάποια δραστηριότητα, μετά τον συστηματικό παραγκωνισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου που όντως κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε αποκριάτικο καρναβάλι και αξιόλογες αποκριάτικες εκδηλώσεις στην έδρα του δήμου, το Βελεστίνο, μετά από πολλά χρόνια! Εμπρός λοιπόν στο πίσω…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου