ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πήρε εξιτήριο η 26χρονη που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης

πήρε-εξιτήριο-η-26χρονη-που-έπεσε-θύμα-ά-571928

Καλύτερα είναι στην υγεία της η 26χρονη από τα Κανάλια, που το Σάββατο το βράδυ έπεσε θύμα επίθεσης από άγνωστο άνδρα, ενώ βρισκόταν μόνη στο ξωκλήσι του Αγίου Νεκταρίου.

Η νεαρή κοπέλα πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Βόλου αργά το βράδυ της Κυριακής και βρίσκεται στο σπίτι της με την οικογένειά της.

Η 26χρονη άνοιξε την ψυχή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και μίλησε για την τραυματική εμπειρία που είχε. Είπε ότι βρισκόταν μόνη στο ξωκλήσι, το οποίο επισκέπτεται τακτικά, όταν ξαφνικά ένας άνδρας, του οποίου τα χαρακτηριστικά δεν πρόλαβε να δει, την άρπαξε από το κεφάλι και άρχισε να τη χτυπά στη σιδερένια πόρτα της εκκλησίας.

Οι φωνές που άκουσαν οι περίοικοι ήταν οι κραυγές που έβγαζε η 26χρονη από θέση άμυνας και όχι επειδή είχε έντονο καβγά. Το δράστη δεν ξέρει αν τον γνωρίζει.

Ο άγνωστος άνδρας χτύπησε την κοπέλα και την εγκατέλειψε, δεν έκλεψε όμως και τα προσωπικά της πράγματα, και η νεαρή έτσι μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια την οικογένειά της καθώς είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο.

Η 26χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και στο Νοσοκομείο Βόλου. Από την επίθεση υπέστη ένα αιμάτωμα στο κεφάλι, το οποίο ακόμη δεν έχει υποχωρήσει.

Όπως λέει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, από την τραυματική εμπειρία που είχε φοβάται να κυκλοφορεί πλέον μόνη στις ερημιές του χωριού.

Η 26χρονη έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς που την επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο.

Σήμερα εξετάζει και αν θα καταθέσει μήνυση, καθώς δεν είναι σίγουρη για τα χαρακτηριστικά του δράστη, ώστε να μπορεί με βεβαιότητα να τον προσδιορίσει.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου