ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

26χρονος «βούτηξε» σε χαράδρα 200 μέτρων στα Κανάλια

26χρονος-βούτηξε-σε-χαράδρα-200-μέτρων-σ-579596

Σοκ χθες το βράδυ στα Κανάλια. 26χρονος πήδηξε στο κενό από χαράδρα ύψους 200 μέτρων, με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο νεαρός άνδρας ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένος. Η μητέρα του με συγχωριανή της καλούσε σε βοήθεια.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9 το βράδυ. Η μητέρα του παρ’ ολίγον αυτόχειρα, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε ένα τηλεφώνημα από το γιο της. Ο 26χρονος την ενημέρωνε για την τοποθεσία που βρισκόταν και της έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει.

Ανείπωτες στιγμές αγωνίας ακολούθησαν. Η γυναίκα βγήκε τρομαγμένη στη γειτονιά και καλούσε σε βοήθεια. Με γειτόνισσά της πέρασε από την κεντρική πλατεία και φώναζε τους νέους για βοήθεια.

Ο γιος της βρισκόταν στο βουνό Παλιάμπελα, σε απόσταση 300 μέτρων από το χωριό και είχε πέσει πράγματι στη χαράδρα. Όλοι οι νέοι που βρισκόταν στο καφέ της πλατείας προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.

Η μητέρα πρώτη κατάφερε να βρει τον 26χρονο, και με τη βοήθεια των συγχωριανών τον ανέσυραν σε κεντρικό σημείο όπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός ήταν σοβαρά τραυματισμένος στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματός του, ωστόσο αρνήθηκε να μπει στο ασθενοφόρο.

Άμεσα παρελήφθη από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου