ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Υποτροφίες σε οκτώ αριστούχους της Γ΄ Λυκείου Βελεστίνου

υποτροφίες-σε-οκτώ-αριστούχους-της-γ΄-628913

Aπονεμήθηκαν από το Ίδρυμα Χάρις Τριανταφύλλου

Απονομή υποτροφιών στους οκτώ αριστούχους της Γ’ Λυκείου Βελεστίνου πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα Χάρις Τριανταφύλλου, που εδρεύει στην Αμερική, από εκπροσώπους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ο Δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκας τόνισε στους αποφοίτους: «Καλή Σταδιοδρομία σε όλους σας. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Ένας νέος δρόμος σάς ανοίγεται, ο φοιτητικός, να τον απολαύσετε και να τον ζήσετε ποιοτικά και δημιουργικά. Μπορεί να υπήρξε αμφισβήτηση προς τους γονείς σας όλα αυτά τα χρόνια λόγω του άγχους σας και της πίεσης των εξετάσεων αλλά είναι αυτοί που σας βοήθησαν με τη στήριξη τους να κατακτήσετε τα όνειρα σας».

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, Γεώργιος Παπατόλιας, απευθυνόμενος στους αποφοίτους ευχήθηκε: «Συγχαρητήρια σε όλους σας. Είναι σημαντική στιγμή για εσάς να σας απονέμεται η υποτροφία του συμπατριώτη μας, Χάρι Τριανταφύλλου, μιας μεγάλης προσωπικότητας που δραστηριοποιήθηκε στην Αμερική αλλά ποτέ δε λησμόνησε τη γενέτειρα του. Πάντα να θυμάστε το ρητό «Τιμή και δόξα στο Θεό, στους γονείς και στους δασκάλους, γιατί σε αυτούς οφείλουμε τα πάντα»».

Τις υποτροφίες απένειμε στους οκτώ αριστούχους η διευθύντρια τμημάτων εγγραφών της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, Έλλη Κωνσταντίνου, η οποία αναφέρθηκε στη ζωή και την πορεία του Χάρι Τριανταφύλλου. Μαζί της ήταν επίσης ο Άγγελος Αγγελίδης, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Σχολής, και οι εκπρόσωποι του Τμήματος Εγγραφών Γρηγόρης Σούγγαρης, Εξαδακτύλου Λένα και Εύα Καλαϊτζίδου.

Οι οκτώ αριστούχοι που τιμήθηκαν κατά την απονομή είναι οι : Αρχοντή Μαρίνα-Ευσταθία, Γάρου Αργυρώ, Πάσχου Αικατερίνη, Καραγιάννης Κωνσταντίνος, Γεωργούδη Ευαγγελία, Συρταδιώτη Κωνσταντίνα, Αποστολίνα Κωνσταντίνα και Μπομπότης Θεοφάνης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου