ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αιμοδοσία στο Βελεστίνο

αιμοδοσία-στο-βελεστίνο-642760

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου, για να ενισχύσει την τράπεζα αίματος που διατηρεί ο Σύλλογος.

Στη διαδικασία της αιμοδοσίας συμμετείχαν συνολικά 16 άτομα, με αποτέλεσμα την συγκέντρωση ικανοποιητικού αριθμού φιαλών αίματος.

Πρόκειται για μια ανθρωποκεντρική δράση του Συλλόγου, που επαναλαμβάνεται δυο φορές το χρόνο (κάθε μήνα Μάιο και Νοέμβριο), σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Βόλου.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ευχαριστούν τους πολίτες της κωμόπολης του Βελεστίνου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου προσφέροντας με το αίμα τους ελπίδα ζωής, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Παράλληλα συγχαίρουν για την προσπάθεια το προσωπικό του Νοσοκομείου, τον οδηγό της κινητής μονάδας, το νοσηλευτή και τη γιατρό, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου, όπως άλλωστε και σε κάθε δράση αιμοδοσίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου