ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο Περιβολιωτών

με-επιτυχία-η-εθελοντική-αιμοδοσία-απ-644581

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου, για να ενισχύσει την τράπεζα αίματος που διατηρεί ο Σύλλογος.

Στην διαδικασία της αιμοδοσίας συμμετείχαν συνολικά 16 άτομα, με αποτέλεσμα την συγκέντρωση ικανοποιητικού αριθμού φιαλών αίματος.

Πρόκειται για μια ανθρωποκεντρική δράση του Συλλόγου, που επαναλαμβάνεται δυο φορές το χρόνο (κάθε μήνα Μάιο & Νοέμβριο), σε συνεργασία με το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου συγχαίρουν για την προσπάθεια στο προσωπικό του Νοσοκομείου, στον οδηγό της κινητής μονάδας, τον νοσηλευτή και τη γιατρό, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου, όπως άλλωστε και σε κάθε οργάνωση αιμοδοσίας, που και την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου ήταν εκεί να κάνουν το καθήκον τους με ευδιαθεσία που μετέδωσαν και στους αιμοδότες. Επίσης, ευχαριστούν τους πολίτες της κωμόπολης του Βελεστίνου, οι οποίοι ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου προσφέροντας με το αίμα τους ελπίδα ζωής σε όσους το χρειάζονται, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου