ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Θεατρική παράσταση

θεατρική-παράσταση-657494

Τους «Ηλίθιους» του Νηλ Σάιμον, μία ξεκαρδιστική φάρσα πάνω στην ανθρώπινη βλακεία και δεισιδαιμονία, παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 20:00.

Η σκηνοθεσία είναι της Έφης Σταυροθεοδώρου και τα σκηνικά του Αντώνη Μήλιου. Επιμέλεια αφίσας Vasoulador.

Παίζουν: Μπάμπης Αραμπατζής, Αφροδίτη Ζωγράφου, Ζωή Κουσκουρίδα, Ράνια Μπομπότη, Θανάσης Νέμτσας, Βαλάντης Ντόντος, Ρένα Παπαιωάννου, Στάθης Πολίτης, Γιώργος Σπανδώνης, Γιώργος Τσιάρας και Ουρανία Τσιλινή. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ουκρανίας φτάνει ένας ρομαντικός νέος δάσκαλος για να διδάξει. Γρήγορα όμως ανακαλύπτει πως όλοι οι κάτοικοι του χωριού, λόγω μιας τρομερής κατάρας που έπεσε στο χωριό πριν από διακόσια χρόνια, είναι καταδικασμένοι να είναι ηλίθιοι. Οι ίδιοι έχουν πλήρη επίγνωση της ηλιθιότητάς τους και είναι απόλυτα συμβιβασμένοι μ’ αυτό. Για να σπάσει η κατάρα, θα πρέπει ο δάσκαλος να μορφώσει την κόρη του γιατρού του χωριού, την οποία ερωτεύεται παράφορα παρά τη βλακεία της, μέσα σε μόλις 24 ώρες, αλλιώς θα πέσει κι ο ίδιος θύμα της κατάρας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου