ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στόχος διαρρηκτών τσιπουράδικο και δύο αρτοποιεία

στόχος-διαρρηκτών-τσιπουράδικο-και-δ-683786

Στόχος έγιναν ένα τσιπουράδικο και δύο φούρνοι σε Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο από άγνωστους που μπήκαν… σαν κύριοι μέσα, πιθανότατα νυχτερινή ώρα, μεταξύ Κυριακής και ξημερώματα Δευτέρας και έκαναν «νοικοκύρηδες» τους ιδιοκτήτες τους.

Και οι τρεις διαρρήξεις ήταν «καρμπόν», ενώ στην περίπτωση του Στεφανοβικείου, οι κλέφτες «χτύπησαν» διαδοχικά δύο διπλανές επιχειρήσεις.

Στο τσιπουράδικο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Στεφανοβικείου, οι δράστες μπορεί να μην ήπιαν ούτε ένα 25άρι… έκαναν όμως «νοικοκύρη» τον νεαρό ιδιοκτήτη του καταστήματος, αρπάζοντας ποσό 100 περίπου ευρώ και ένα λάπτοπ.

Από το γειτονικό κατάστημα με είδη αρτοποιίας οι άγνωστοι άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό περίπου 250 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εισέβαλαν από την μπροστινή πόρτα εισόδου, την οποία και παραβίασαν.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των δύο επιχειρήσεων, η διάρρηξη εκτιμάται ότι πρέπει να έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής.

Το τσιπουράδικο είχε κλείσει από τις 5 το απόγευμα και θα άνοιγε σήμερα το πρωί, καθώς κάθε Δευτέρα παραμένει κλειστό, ενώ το κατάστημα με τα είδη αρτοποιίας ανοίγει γύρω στις 6 το πρωί κάθε μέρα. Ετσι έγινε και χθες το πρωί, με τον ιδιοκτήτη να αντικρίζει παραβιασμένη την κεντρική είσοδο του καταστήματος. Μόλις προχώρησε μερικά βήματα συνειδητοποίησε ότι είχε γίνει διάρρηξη, αφού η ταμειακή μηχανή ήταν ανοιχτή και τα χρήματα είχαν κάνει φτερά.

Βγαίνοντας έξω συνειδητοποίησε ότι και στο διπλανό μαγαζί (το τσιπουράδικο) η πόρτα ήταν παραβιασμένη και αμέσως κατάλαβε ότι είχε το «χτύπημα» των άγνωστων δραστών είχε διπλώσει. Ετσι ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες του τσιπουράδικου μαζί με το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου που έχει αναλάβει και τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι άγνωστοι εκτός από το Στεφανοβίκειο «χτύπησαν» και στο διπλανό χωριό το Ριζόμυλο, παραβιάζοντας ένα φούρνο και αφαιρώντας και στη συγκεκριμένη περίπτωση επίσης χρηματικό ποσό.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου