ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ζητείται παρέμβαση του Δήμου για τα αδέσποτα

ζητείται-παρέμβαση-του-δήμου-για-τα-αδ-780216

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι του Βελεστίνου καθώς επί καθημερινής βάσης σημειώνονται περιστατικά με επιθέσεις αδέσποτων.

Αρκετές φορές έχουν αναφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου περιπτώσεις δικυκλιστών που μαζί με τον τρόμο που δέχτηκαν, έπεσαν κι από το όχημά τους. Όπως τονίζει ο κ. Γιάννης Γεωργούδης στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες που μπορεί να δει κανείς κάθε πρωί, όταν οι εργαζόμενοι ξεκινούν χαράματα για τις δουλειές τους και δέχονται επιθέσεις και γαυγίσματα από αγέλες επιθετικών σκύλων.

« Όσον αφορά για τα περιττώματα και τα παράσιτα που αφήνουν στα πεζοδρόμια, τα πάρκα και τα προαύλια των σχολείων, αυτό είναι μία άλλη πονεμένη ιστορία» συμπληρώνει ο ίδιος και ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να πράξουν το αυτονόητο. «Να αναλάβουν- όπως σημειώνει- συνειδητά και γρήγορα το καθήκον και τις ευθύνες τους απέναντι στην ασφάλεια και την υγεία των δημοτών, πριν θρηνήσουμε κάποιο θύμα, που θα είναι αποτέλεσμα της αδιαφορίας κάποιων ανεύθυνο-υπεύθυνων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου