ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ανακαίνιση της Αστυνομίας Βελεστίνου

ανακαίνιση-της-αστυνομίας-βελεστίνο-821997

Παρεμβάσεις για τη βελτίωση του κτιρίου εσωτερικά και εξωτερικά

Σε ένα πραγματικό στολίδι μετατράπηκε το Αστυνομικό τμήμα του Βελεστίνου τις τελευταίες ημέρες. Επρεπε να έλθει ο παρών Αστυνόμος στο τμήμα, για να γίνουν τόσες πολλές αλλαγές στη λειτουργία, όσο και στην αισθητική του χώρου.

Εξωτερικά βάφτηκαν τα κάγκελα και η περίφραξη της αυλής, καθώς κι όλο το κτίριο περιμετρικά με αλλαγή χρώματος. Καθαρίστηκε κι αναβαθμίστηκε ο περιβάλλον χώρος του κτιρίου, αφού κόπηκε η περιττή κι ανεξέλεγκτη θαμνώδης βλάστηση. Εσωτερικά εγκαταστάθηκαν σύγχρονα συστήματα λειτουργίας της υπηρεσίας.

Κάποιες εργασίες ανέλαβαν συνεργεία του Δήμου, αλλά οι περισσότερες έγιναν με καλή θέληση και φιλότιμη προσωπική εργασία όλων. Σύσσωμο το προσωπικό, νοιώθοντας ότι ο χώρος εργασίας του αξίζει το ενδιαφέρον και το σεβασμό όλων, ανέλαβε την πρωτοβουλία να φέρει την αλλαγή στο χώρο. Ετσι, ο καθένας συνέβαλλε με το δικό του τρόπο στο τελικό αυτό αποτέλεσμα.

Το Αστυνομικό τμήμα είχε αρκετές δεκαετίες που ήταν αφημένο στην εγκατάλειψη και την αδιαφορία των αρμοδίων φορέων. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι ένας χώρος που λειτουργεί μέρα νύχτα, όπου περνούν αρκετοί πολίτες για διάφορες υποθέσεις των. Επιβάλλεται λοιπόν ο χώρος αυτός να είναι λειτουργικός και καλαίσθητος.

Η αδιαφορία όμως των αρμοδίων του παρελθόντος σταμάτησε στο παρόν αστυνομικό προσωπικό του τμήματος, που είδαν το χώρο εργασίας τους σα δεύτερό τους σπίτι και σήκωσαν τα μανίκια. Τα συγχαρητήρια, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να τους δώσουμε!

Γ.Γ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου