ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές

βραβεύτηκαν-οι-αριστούχοι-μαθητές-822635

Τους αριστούχους μαθητές της ΣΤ’ τάξης των σχολείων του δήμου Ρήγα Φεραίου βράβευσε ο επαγγελματίας της περιοχής Βασίλης Καραλής σε εκδηλώσεις που έγιναν στα κατά τόπους σχολεία, παρουσία των διευθυντών, των δασκάλων, των γονέων, των συλλόγων γονέων

Μέσω των επιχειρήσεων που έχουν περάσει και στη δεύτερη πλέον γενιά, τον Δημήτρη και τον Θοδωρή Καραλή, ο κ. Βασίλης Καραλής, συνέχισε και φέτος, για 20η μάλιστα συνεχή χρονιά, τη βράβευση αριστούχων μαθητών της έκτης τάξης Δημοτικού, με χρηματικό ποσό και επαίνους. Εκπροσωπώντας το «Εμπορικό και Τεχνικό Κέντρο Μηχανημάτων», αλλά και την «Περιβαλλοντική Βόλου» (με έργα φυσικού τοπίου, δεντροφυτεύσεις και συντηρήσεις), ο κ. Καραλής απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ όπως λέει στους εκπαιδευτικούς, που τους αναφέρει ως «αρωγούς στην προσπάθεια, των γονέων και των παιδιών μας, όχι μόνο για την απόκτηση γνώσεων, μα κυρίως για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, αξιών, στάσεων και συμπεριφορών».

Πρόκειται όπως σημείωσε για ένα «έργο το οποίο γίνεται κάθε χρόνο και πιο δύσβατο βάσει των οικονομικών συγκυριών».
Οπως αναφέρει ο κ. Καραλής, «για άλλη μια χρονιά η εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στο Βόλο από το 1979 στο χώρο των γεωργικών και βιομηχανικών μηχανημάτων και Περιβαλλοντική Βόλου – Εργα πρασίνου, που θέτει ως πρωταρχικό της στόχο τα παιδιά, την παιδεία και τον πολιτισμό, επιβραβεύει τους αριστούχους μαθητές της ΣΤ’ τάξης των δημοτικών. Το αντίτιμο της βράβευσης, είναι χρηματικό έπαθλο και έπαινος».
Οι βραβεύσεις των παιδιών, έγιναν στα σχολεία. Στη βράβευση που έγινε στο σχολείο του Σέσκλου, παρευρέθηκε κατόπιν πρόσκλησης της σχολικής κοινότητας και ο πρόεδρος της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου Ηλίας Κουτσερής.

Οι βραβευμένοι μαθητές ανά σχολείο είναι οι:

Από το Δ.Σ. Καναλίων: Γκίκα Ασημίνα, Μπακόλα Μαρία, Ντόντης Κωνσταντίνος , Τσιάντου Μαρία

Από το 1ο Δ.Σ. Κάρλας – Στεφανοβικείου: Λαϊνάς Βησσαρίων

Από το 1ο Δ.Σ. Διμηνίου: Τσιάνου Ανδρομάχη

Από το 3ο Δ.Σ. Σέσκλου: Κολιαμήτρα Αθανασία του Σπυρίδωνα και Νάνου Χαραλαμπία του Ζήση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου