ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Οι πρώτες των Πανελληνίων απο το Γενικό Λύκειο Βελεστίνου

οι-πρώτες-των-πανελληνίων-απο-το-γενικ-828959
Για ακόμα μία χρονιά το Γενικό Λύκειο Βελεστίνου στο οποίο φιλοξενούνται μαθητές από το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Ρήγα Φεραίου (υπάρχει και το Λύκειο Καναλίων), ανέδειξε μαθητές με πολύ υψηλές βαθμολογίες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Η Κατερίνα και η Έφη, δύο από τις τρεις πρώτες μαθήτριες του ΓΕΛ Βελεστίνου (και οι τρεις Αριστούχες προέρχονται από την ομάδα προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών), γράφουν στο Μουσικό Βαγόνι.com τις σκέψεις τους για τη δοκιμασία που έφυγε και τη νέα ζωή που καταφθάνει.
Πρώτη αναδείχθηκε η Ευαγγελία Γεωργούδη (Βελεστίνο), 18919 μόρια – Ανθρωπιστικών Σπουδών

Κατερίνα Πάσχου (Βελεστίνο), 18497 μόρια – Ανθρωπιστικών Σπουδών

Ηταν μια χρονιά που προσπάθησα να ισορροπήσω το διάβασμα με τις δραστηριότητες που μου άρεσαν. Πιστεύω πως είναι καλύτερο περνώντας αυτή τη διαδικασία των πανελληνίων να συνδυάζεις το διάβασμα με τη ξεκούραση. Μια συμβουλή που θα έδινα στα παιδιά που θα δώσουν του χρόνου πανελλαδικές είναι να μην χάσουν τις φιλίες τους και να βρουν το στήριγμα που θα είναι δίπλα τους σε μια δύσκολη χρονιά όπως αυτή. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους γονείς μου, στους φίλους μου, στους καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου γιατί σε αυτούς οφείλω την επιτυχία μου! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή φοιτητική μας ζωή!

Έφη Χασιώτη (Βελεστίνο), 18406 μόρια – Ανθρωπιστικών Σπουδών
Συναισθήματα ανακούφισης, χαράς και ικανοποίησης. Η διαδικασία των Πανελληνίων ανήκει πλέον στο παρελθόν. Το φορτίο των εξετάσεων και καθετί που μας πίεζε τελείωσε. Στη διάρκεια των Πανελλαδικών θέσαμε στόχους και μάθαμε να δουλεύουμε με σύστημα, υπομονή και επιμονή για να τους πετύχουμε. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε για το επόμενο ταξίδι , το πιο δύσκολο, το πιο απαιτητικό, που έχει ως στόχο του την ζωή και την ενηλικίωση. Τελειώνοντας, θέλω να συγχαρώ τους συμμαθητές μου για την επιτυχία τους και να ευχηθώ στους μελλοντικούς υποψηφίους καλή επιτυχία και καλό κουράγιο στον φετινό αγώνα τους. Η επιτυχία διεκδικείται και είναι άμεσα συνυφασμένη με την προσπάθεια!
mousikovagoni.com

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου