ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Ξεπάγωσε» το έργο αποκατάστασης της Κάρλας

ξεπάγωσε-το-έργο-αποκατάστασης-της-841838

«Ξεπάγωσε» το έργο αποκατάστασης της λίμνης Κάρλα, το οποίο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016, διαφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο επιστροφής 180 εκατ. ευρώ στην ΕΕ.

Αυτό σημειώνει, ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, ότι ανέφερε μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το Σάββατο.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι: «μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Υπουργείου Οικονομίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, “ξεπάγωσε” το πολύ σημαντικό έργο αποκατάστασης της λίμνης Κάρλα, το οποίο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016, διαφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο επιστροφής 180 εκατ. ευρώ στην ΕΕ.

Για τον τομέα της Υγείας τόνισε ότι την κυβέρνηση απασχολεί το ζήτημα της νησιών, όπως οι Βόρειες Σποράδες, στο πλαίσιο της συνολικής πολιτικής για τη νησιωτικότητα. Πρόσθεσε τέλος ότι είναι σημαντικά τα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην ολοκλήρωση των έργων στο Νοσοκομείο Βόλου. Επίσης, ανακοίνωσε πως πρόσφατα εντάχθηκε στο ΠΔΕ το έργο ανακατασκευής του οδικού άξονα στο Ξουρίχτι Πηλίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου