ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ημερίδα στο Δήμο Ρ. Φεραίου για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ

ημερίδα-στο-δήμο-ρ-φεραίου-για-τα-νέα-π-32865

Μετά τη σημαντική επιτυχία της εκδήλωσης στο Βόλο

Νέα εκδήλωση με θέμα τα τέσσερα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 που έχουν προκηρυχθεί διοργανώνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας, αυτή τη φορά στο δήμο Ρήγα Φεραίου, ανταποκρινόμενο στο αίτημα δεκάδων ενδιαφερομένων να ενημερωθούν για τις καινούργιες δυνατότητες στην απασχόληση που προσφέρει η νέα προγραμματική περίοδος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 στις 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου και η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους όσοι επιθυμούν να μάθουν σχετικά με τα νέα προγράμματα.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στο Βόλο η πρώτη εκδήλωση της παρουσίασης των τεσσάρων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας αποφάσισε να πραγματοποιήσει ανάλογες ημερίδες και σε άλλες περιοχές του Νομού. Με τον τρόπο αυτό, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν ακόμη περισσότεροι ενδιαφερόμενοι – επιχειρήσεις ή ιδιώτες – για τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται στην απασχόληση και την ενίσχυση της απασχόλησης μέσα από το νέο ΕΣΠΑ.

Στην ημερίδα στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, θα παρουσιαστούν τα τέσσερα νέα προγράμματα που προκηρύχθηκαν στο πλαίσιο του ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014 -2020 και πιο συγκεκριμένα:

  1. Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
  2. Νεοφυής Επιχειρηματικότητα
  3. Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων, για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές.
  4. Ενίσχυση τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών.

Την παρουσίαση θα κάνουν ειδικοί γνώστες των προγραμμάτων που θα απαντήσουν και σε όλες τις ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου