ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αρπαξαν την τσάντα με τις εισπράξεις πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στα Κανάλια

αρπαξαν-την-τσάντα-με-τις-εισπράξεις-π-75327

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία από χθες το βράδυ στην περιοχή των Καναλίων και ευρύτερα προκειμένου να συλλάβει τους δράστες αρπαγής τσάντας με τις εισπράξεις από πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στα Κανάλια.

Ολα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου χθες το βράδυ όταν η ηλικιωμένη, μητέρα του ιδιοκτήτη του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ που λειτουργεί στα Κανάλια, έκλεισε το πρακτορείο και με την τσάντα που είχε τις εισπράξεις της ημέρας κατευθύνθηκε προς το σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγα μέτρα μετά το προποτζίδικο, άγνωστοι, άρπαξαν την τσάντα από τα χέρια της ηλικιωμένης και έγιναν καπνός. Η ηλικιωμένη σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Εντρομοι κάτοικοι των Καναλίων που εκείνη την ώρα βρίσκονταν έξω ειδοποίησαν αμέσως τον Αστυνομικό Σταθμό Βελεστίνου και σε λίγη ώρα περιπολικό με δύο άνδρες έσπευσε στην περιοχή για να επιληφθεί του συμβάντος. Μέχρι αργά το βράδυ οι αστυνομικοί χτένιζαν την περιοχή προκειμένου να βρούνε τα ίχνη των δραστών.

Ευτυχώς η ηλικιωμένη εκτός από σοκ που υπέστη είναι καλά στην υγεία της. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές στην τσάντα υπήρχε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό καθώς και ξυστό και σκρατς τα οποία η ηλικιωμένη δεν άφηνε ποτέ στο μαγαζί το βράδυ όταν έκλεινε το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου