ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πυρετώδεις προετοιμασίες στο Ριζόμυλο

πυρετώδεις-προετοιμασίες-στο-ριζόμυ-79027

Η «Διάπλαση» πρωτοστατεί στο καρναβάλι και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, οι προετοιμασίες της «Διάπλασης» για την κατασκευή των αρμάτων – θεμάτων, καθώς και τη συνεργασία και το συντονισμό με όλους όσους θα συμμετάσχουν στην μεγάλη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου στο Ριζόμυλο.

Ήδη τα θέματα και οι κατασκευές των αρμάτων, που πραγματοποιούνται με αμείωτο κέφι και μεράκι από τα μέλη και τους φίλους της Διάπλασης, έχουν πάρει μορφή και σιγα- σιγά ολοκληρώνονται.

Έχοντας εμπειρία πάνω από τριάντα χρόνια, τα μέλη του ίδιου Συλλόγου, στη διοργάνωση Αποκριάτικων εκδηλώσεων, συνεργάζονται και συντονίζουν τους άλλους συλλόγους του Ριζομύλου και όλοι στο χωριό είναι βέβαιοι ότι φέτος το Καρναβάλι θα είναι από τα καλύτερα.

«Σας περιμένουμε όλους στις εκδηλώσεις του χωριού μας, από αύριο Δευτέρα 7 Μαρτίου με τη γιορτή του «Ραγκαβέλα», το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού με παιδιά του δημοτικού σχολείου το Σάββατο 12 Μαρτίου, την Φωτιά , το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς 13 Μαρτίου και την 14η Μαρτίου, Καθαρή Δευτέρα το μεσημέρι, με τη μεγάλη παρέλαση των αρμάτων και θεμάτων, το δικαστήριο, την Κρεμάλα , τα αποκριάτικα δρώμενα, τη δωρεάν φασολάδα, λαγάνες και κρασί για να γλεντήσουμε και να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί, όπως ξέρουμε στο Ριζόμυλο» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Στο μεταξύ, εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία ανέλαβε του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Ριζομύλου «Η Διάπλαση», σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη» με σκοπό τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος, η οποία θα είναι διαθέσιμη για όλους τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής.

Παράλληλα ο ίδιος σύλλογος συμμετείχε στην βοήθεια των προσφύγων από τη Συρία και τις άλλες χώρες, που βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες στο ΣΕΑ Αλμυρού, προσφέροντας ρούχα και τρόφιμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου