ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αύξηση κοινωνικών παροχών

αύξηση-κοινωνικών-παροχών-87749

Από την κοπή πίτας του δήμου Ρήγα Φεραίου

Τη διαβεβαίωση ότι ο δήμος δεν θα υποστείλει τη σημαία της διεκδίκησης, με στόχο την αύξηση των κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών, έδωσε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, με αφορμή την κοπή πίτας του δήμου Ρήγα Φεραίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία δεκάδων εργαζομένων και φίλων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Το Περιβόλι» (Αφοί Κουβάτα) στο Βελεστίνο, με τη συνοδεία ορχήστρας υπό τη διεύθυνση κ. Β. Σαλαγά και της Μουσικής Σχολής του δήμου.

Η εκδήλωση έγινε σε πολύ καλό κλίμα επιβεβαιώνοντας την αμφίδρομη σχέση κατανόησης και συναντίληψης που διακατέχει δημοτική αρχή και προσωπικού του δήμου, ενώ ο κ. Νασίκας στην ομιλία του αναφέρθηκε στους στόχους της δημοτικής αρχής και στο πλαίσιο που πρέπει να διέπει τη λειτουργία του δήμου, υπογραμμίζοντας με σαφέστατο τρόπο, το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι υπάλληλοι ως προς την εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και την απόδοση δημοτικού έργου προς όφελος της περιοχής.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου τόνισε ότι «θα υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις τον θεσμό που μας επέλεξαν οι πολίτες του δήμου Ρήγα Φεραίου για να υπηρετήσουμε. Παρά τα προβλήματα δεν παραιτούμαστε, μας έδωσαν οι πολίτες την εντολή να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για το δήμο μας και αυτό κάνουμε».

Συνεχίζοντας ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους τόνισε: «Με όλες μας τις δυνάμεις περιφρουρούμε και έχουμε στόχο να αυξήσουμε τις κοινωνικές μας παροχές και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε δυναμικά τη μάχη μαζί με τους δημότες μας ενάντια σε μέτρα άδικα. Υιοθετούμε δράσεις που αποτελούν μέσα υπεράσπισης και στήριξης του επιπέδου ζωής και της αξιοπρέπειας των κατοίκων της περιοχής μας».

Παράλληλα ο κ. Νασίκας ευχαρίστησε δημόσια τους συνεργάτες του, αντιδημάρχους, προέδρους και δημοτικούς συμβούλους γιατί παρά τις δυσκολίες στέκονται όρθιοι αγωνιζόμενοι μέρα – νύχτα προκειμένου να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα σοβαρά προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υποχρηματοδότηση των δήμων. Κυρίως όμως ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου γιατί, «παρά το γεγονός ότι οι αποδοχές τους έχουν μειωθεί δραματικά, συνεχίζουν με το ίδιο πάθος και την ίδια όρεξη να υπηρετούν με πίστη τους κατοίκους του Δήμου Ρήγα Φεραίου» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Την κοπή πίτας ευλόγησε ο π. Γεώργιος Αλεξίου. Το φλουρί της πίτας, έπειτα από κλήρωση μεταξύ των εργαζομένων ανέδειξε τυχερό τον υπάλληλο του δήμου κ. Δημήτριο Τσουκαντάνα, ο οποίος κέρδισε 5 ημέρες άδεια και μια σειρά βιβλίων που αφορούν το έργο του εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: Αντιδήμαρχοι Διοικητικών Τρ. Γκογκινούδης, Οικονομικών Χρ. Παπαρούνας, Τεχνικών Υπηρεσιών Δημ. Παλληκάρης, Καθαριότητας & Πρασίνου Ι. Κορώνας, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Βασ. Χατζοπούλου – Παπανικολάου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ Αθ. Βλάχος, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Απ. Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου Γ. Παπατόλιας, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Χρ. Κολοκοτρώνης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Στεφανοβικείου Β. Ακριβούσης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ριζομύλου Γ. Ιβανούδη και η εκπρόσωπος της Τ.Κ. Κερασιάς Αντ. Χασιώτη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου