ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συνάντηση για εκπαιδευτικά ζητήματα

συνάντηση-για-εκπαιδευτικά-ζητήματα-87758

Επίσκεψη του νέου διευθυντή Πρωτοβάθμιας στο δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Επίσκεψη στο δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα πραγματοποίησε ο νέος Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας Γεώργιος Πολύζος συνοδευόμενος από το διευθυντή του 1ου Δημ. Σχολείου Βελεστίνου Αργύρη Παπαθανασίου και το διευθυντή του 2ου Δημ. Σχολείου Βελεστίνου «ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ» Βασίλειο Τσέκο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με το δήμαρχο να συγχαίρει τον κ. Πολύζο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ενώ του απηύθυνε ευχές για καλή επιτυχία.

Εγινε διεξοδική συζήτηση για θέματα που αφορούν σε εκπαιδευτικά προβλήματα των σχολείων καθώς και το έντονο κτιριακό πρόβλημά τους και τις ενέργειες που θα πρέπει να καταβληθούν προκειμένου να λυθεί.

Στο δήμαρχο Ρήγα Φεραίου δόθηκε η ευκαιρία να αφουγκραστεί τα προβλήματα των εκπαιδευτικών της περιοχής και να ανταλλάξουν απόψεις για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Ο κ. Νασίκας τόνισε ότι θα καταβάλλει προσπάθειες υποστήριξης προς τα σχολεία και έδωσε διαβεβαιώσεις για την στήριξη της λειτουργίας των σχολείων και των υπηρεσιών εκπαίδευσης.

Ο νέος Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ευχαρίστησε από την πλευρά του το δήμαρχο Ρήγα Φεραίου για τις ευχές του και υποσχέθηκε συνεργασία σε θέματα που έχουν σχέση με το δήμο Ρήγα Φεραίου.

Ο κ. Νασίκας πρόσφερε στη συνέχεια στον κ. Πολύζο και στους διευθυντές των σχολείων εκδόσεις που αφορούν το έργο του εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου