ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κοινωνική ευαισθησία

κοινωνική-ευαισθησία-109004

Δεκάδες παιδιά και ενήλικες συνδράμουν το Σύλλογο Γυναικών «Υπέρεια κρήνη»

Τη συνδρομή δεκάδων ευαισθητοποιημένων κατοίκων της περιοχής υπογραμμίζει ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Ρήγα Φεραίου «Υπέρεια κρήνη» σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι πριν από ένα χρόνο ο Σύλλογος ξεκίνησε την προσπάθεια συλλογής πλαστικών καπικιών προκειμένου να αξιοποιηθούν για την αγορά αναπηρικού αμαξίδιου. «Καταφέραμε να συλλέξουμε περίπου 150.000 καπάκια τα οποία δώσαμε σε νεαρή κοπέλα από τη Λάρισα, η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και της οποίας ο αδερφός συγκεντρώνει καπάκια εδώ και δυο χρόνια. Βέβαια πριν πάρουμε αυτή την απόφαση συνεργαστήκαμε με το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου , όπου διαπιστώσαμε ότι δεν έχουμε ανάλογη περίπτωση στο Δήμο μας» υπογραμμίζουν τα μέλη του Συλλόγου.

Παράλληλα διατυπώνονται ευχαριστίες σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια, το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αγίου Γεωργίου, το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Ριζομύλου, το 2ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο «Ρήγας Βελεστινλής», το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αερινού, το 1ο Νηπιαγωγείο Βελεστίνου, το ΕΠΑΛ Βελεστίνου, το

Λύκειο Στεφανοβικείου, τους επαγγελματίες του Βελεστίνου και τους φίλους του Συλλόγου. «Η προσπάθεια συνεχίζεται γι αυτό καλούμε τη βοήθεια όλων» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου