ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Σύγχρονο μοντελοδρόμιο στο Ριζόμυλο

σύγχρονο-μοντελοδρόμιο-στο-ριζόμυλο-109015

Φιλικές και αγωνιστικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια της χρονιάς

Το ενδιαφέρον των φίλων του αερομοντελισμού είναι στραμμένο προς την κατεύθυνση του Ριζομύλου, όπου θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις στη διάρκεια της χρονιάς.

Στο μεταξύ, συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη περασμένη Τετάρτη στο Δημαρχείο, μεταξύ του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου κ. Δημητρίου Νασίκα και του προέδρου της Αεραθλητικής Ένωσης Μαγνησίας κ. Χρήστου Λεονταρίτη. Σκοπός της συνάντησης η προώθηση και προβολή του πλέον οργανωμένου μοντελοδρομίου με έδρα το Ριζόμυλο.

Σε μια σειρά από αγώνες και επιδείξεις θα προχωρήσει η Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Το μοντελοδρόμιο που λειτουργεί στο Ριζόμυλο, μετά από τη δρομολόγηση όλων των απαιτούμενων έργων και παρεμβάσεων έχει ως στόχο την διοργάνωση αγώνων και επιδείξεων σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς και την περαιτέρω προβολή και ενίσχυση του αερομοντελισμού στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Μαγνησίας.

Η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου είχε ήδη προγραμματίσει και δρομολογήσει την εκτέλεση απαιτούμενων έργων στο μοντελοδρόμιο Ριζομύλου. Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων είχαν δρομολογηθεί όλες οι εργασίες που απαιτούνται να γίνουν στην υποδομή για την πλήρη αναβάθμιση του μοντελοδρομίου. Όπως είχε αναφέρει παλαιότερα ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκας «το μοντελοδρόμιο που λειτουργεί ήδη στο Ριζμόμυλο είναι οργανωμένο, ωστόσο πρέπει να τακτοποιηθούν κάποιες ελλείψεις από τη Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου, βάση σχετικών υποδείξεων, οι οποίες έγιναν από τη διοίκηση της Αεραθλητικής Ένωσης Νομού Μαγνησίας που εδρεύει στο Ριζόμυλο».

Σήμερα αφού ολοκληρώθηκαν από το Δήμο Ρήγα Φεραίου όλες οι παρεμβάσεις είμαστε σε θέση να μπορούμε να μιλάμε για ένα σύγχρονο και οργανωμένο μοντελοδρόμιο που πληροί όλες τις προδιαγραφές για την σωστή διεξαγωγή των αγώνων και επιδείξεων.

Αντικειμενικός σκοπός της Ελληνικής Αεραθλητικής ομοσπονδίας είναι να κρατάει σε επαφή και να συσπειρώνει τους Έλληνες αερομοντελιστές, έτσι ώστε όλοι μαζί να ξαναδώσουν ζωή στο αγαπημένο χόμπυ πολλών. Πάνω απ’ όλα όμως οι συναντήσεις αυτές δίνουν την ευκαιρία για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με την διοργάνωση μέσα στη χρονιά φιλικών και αγωνιστικών συναντήσεων με την ελπίδα ότι αυτό θα καθιερωθεί μέσα στο χρόνο.

Ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω οι ημερομηνίες διεξαγωγής επιδείξεων που περιλαμβάνουν : 27 Μαρτίου, Αερομοντελισμό – Προσγειώσεις Ακριβείας, Δήμος Ρήγα Φεραίου, 28-29 Μαιου Αερομοντελισμό – Ελικόπτερα, Δήμος Ρήγα Φεραίου και 11-12 Ιουνίου Αερομοντελισμό F5J, Στεφανοβίκειο.

Σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή τη προσπάθεια, διαδραματίζει για ακόμη μία φορά ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Νασίκας, υποστηρίζοντας εμπράκτως όλο αυτό το έργο, καθώς είχε δρομολογήσει παλαιότερα την εκτέλεση των απαιτούμενων έργων, για να δοθεί ώθηση στις συνεχείς δράσεις της Αεραθλητικής Ένωσης Ν. Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου