ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Τα κοτόπουλα διανεμήθηκαν με επιτυχία

τα-κοτόπουλα-διανεμήθηκαν-με-επιτυχί-114325

Ανακοίνωσε ο δήμος Ρήγα Φεραίου για την πρώτη φάση του επισιτιστικού προγράμματος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, η πρώτη διανομή τροφίμων για τους 350 δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του δήμου Ρήγα Φεραίου, όπως ανακοινώθηκε χθες.

Το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής συνδρομής» αποτελούν: τρόφιμα (μακράς διαρκείας και φρέσκα, καθώς και ειδικά τρόφιμα για βρέφη) και βασικές υλικές στερήσεις (είδη καθαρισμού προσωπικής υγιεινής, παιδικά είδη κλπ). Στοχεύει στην αντιμετώπιση του χάσματος της φτώχειας δίνοντας έμφαση σε φτωχά νοικοκυριά, νοικοκυριά με παιδιά, άστεγους και πολυμελείς οικογένειες.

Σε πρώτη φάση οι δικαιούχοι παρέλαβαν νωπά κοτόπουλα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Ρήγα Φεραίου, υπάλληλοι του δήμου με συντονιστή τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Τρ. Γκογκινούδη, ειδοποίησαν τηλεφωνικά τους ωφελούμενους να προσέλθουν στο αμαξοστάσιο του δήμου για την παραλαβή νωπών κοτόπουλων, επιδεικνύοντας την ταυτότητα, το διαβατήριο ή τη σχετική εξουσιοδότηση στους υπευθύνους. «Η διανομή διεξήχθη ομαλά και ολοκληρώθηκε με επιτυχία», τονίζει η ανακοίνωση.

Σύντομα αναμένεται η παραλαβή και η διανομή σε είδη παντοπωλείου όπως όσπρια, ζυμαρικά, γάλα, ζάχαρη, βρεφικές κρέμες και είδη καθαριότητας και είδη υγιεινής τις προσεχείς εβδομάδες και όπως ενημερώνει ο δήμος οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν εκ νέου.

«Παρά τις μεγάλες καθυστερήσεις του προγράμματος και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ο δήμος Ρήγα Φεραίου, συνεπής στις προεκλογικές δεσμεύσεις του, κάνει αγώνα δρόμου μέσα στην πρωτοφανή οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας να μην αφήσει να πάει χαμένο κανένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Οχι ότι αυτό αποτελεί πανάκεια, μπορεί όμως να απαλύνει τον πόνο και την ανέχεια των φτωχών οικογενειών και συμπολιτών μας. Ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας με τους συνεργάτες του συνεχίζουν την προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, αλλά και την υλοποίηση αρκετών έργων πνοής για την ευρύτερη περιοχή του δήμου Ρήγα Φεραίου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου