ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Παράδεισος του Πηλίου

παράδεισος-του-πηλίου-147876

Κυκλοφόρησε από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου το ημερολόγιο για το νέο έτος.

Περιλαμβάνει φωτογραφίες (μια ανά μήνα) από το βοτανικό παράδεισο του Βορείου Πηλίου και είναι μια προσπάθεια, όπως πάντα, ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης προς το ευρύ κοινό για το μεγαλείο της φύσης της περιοχής μας.

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου επί δεκαετίες πασχίζει με διάφορες δράσεις, εκδηλώσεις και ενέργειες να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει αρχές και πληθυσμό, ώστε να προστατεύει, να αναδειχτεί και να προβληθεί το τελευταίο ίσως, φυσικό απόθεμα του πηλιορείτικου περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται ότι στους κόλπους του, έχει αναπτυχθεί το Κέντρο Ερευνας και Προστασίας της Αυτοφυούς Ορχιδέας Βορείου Πηλίου, ένα κέντρο που αποτελεί συνέχεια του Κέντρου Ενημέρωσης Ορεινού Βορείου Πηλίου. Οσον αφορά το ημερολόγιο, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι πρόκειται για μια έκδοση ποιοτική, αφού η εκτύπωση του έχει γίνει σε σκληρό, χονδρό χαρτί (300 gsm), γυαλιστερό, με μια εικόνα ανά μήνα, μεγέθους 28,5 x 23. Η τιμή του είναι 8 ευρώ και ο σύλλογος καλεί όποιον έχει την οικονομική δυνατότητα και είναι ευαισθητοποιημένος στην προστασία του περιβάλλοντος να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6973 046 632 (πρόεδρος Παπαδημητροπούλου Ελένη) ή μέσω email ([email protected]).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου