ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συνδρομή σε απόρους

συνδρομή-σε-απόρους-266220

Ενστάσεις για όσους απορρίφθηκαν από το επισιτιστικό πρόγραμμα

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ενστάσεων για τους απόρους του δήμου Ρήγα Φεραίου, οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Από την Κοινωνική Σύμπραξη Μαγνησίας – Σποράδων, με επικεφαλής εταίρο το δήμο Βόλου, καλούνται οι δυνητικά ωφελούμενοι οι αιτήσεις των οποίων για υπαγωγή στο επιχειρησιακό πρόγραμμα επισιτιστικής ή και βασικής υλικής συνδρομής χρηματοδοτούμενο από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, έχουν απορριφθεί, να υποβάλλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων του πίνακα ωφελουμένων του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η ένσταση δύναται να υποβληθεί εντός επτά ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημόσιας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, δηλαδή έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου.

Η ένσταση κατατίθεται εντύπως ενώπιον των πιστοποιημένων χρηστών της Κοινωνικής Σύμπραξης, φέρει πρωτότυπη υπογραφή του ενιστάμενου και συνοδεύεται από απλά φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων, που αποδεικνύουν τους λόγους τους οποίους επικαλείται.

Οι δυνητικά ωφελούμενοι μπορούν να προσέλθουν για να ενημερωθούν για την έκβαση της αίτησης τους και να υποβάλουν την ένστασή τους από τα σημεία εξυπηρέτησής τους, που είχαν οριστεί και είχαν καταθέσεις τις αιτήσεις τους.

Οι δυνητικά ωφελούμενοι που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μπορούν να προσέρχονται στα σημεία εξυπηρέτησης που έχουν ορίσει οι Δήμοι / Εταίροι και να ζητούν εκτύπωση του αυτοματοποιημένου εγκριτικού ή απορριπτικού μηνύματος, που εμφανίζεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων ορίζεται η Τρίτη 27η Οκτωβρίου. Για πληροφορίες στο δήμο Ρήγα Φεραίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΕΠ Βελεστίνου στο τηλέφωνο 24250-24290 και το ΚΕΠ Στεφανοβικείου στο τηλέφωνο 24250-41603.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου