ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Θρήνος στο Ριζόμυλο για 47χρονο γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή

θρήνος-στο-ριζόμυλο-για-47χρονο-γνωστό-α-271757

Θρήνος στο Ριζόμυλο για το θάνατο ενός 47χρονου πατέρα τριών παιδιών. Αφησε χθες το πρωί την τελευταία του πνοή ο Θέμις Τόλιος, γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής στον κάμπο, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Ο άτυχος 47χρονος είχε αντιμετωπίσει για πρώτη φορά σοβαρό πρόβλημα υγείας πριν από τέσσερα χρόνια όμως σταδιακά η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί. Πριν από έξι περίπου μήνες ωστόσο ο καρκίνος του χτύπησε την πόρτα και έκτοτε έδινε αγόγγυστα τη μάχη για ξεπεράσει το πρόβλημα. Χθες το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του, συγγενείς και φίλους.

Βαρύ το πένθος στο Ριζόμυλο όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε, δημιούργησε οικογένεια και ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον αγροτικό τομέα καλλιεργώντας εκατοντάδες στρέμματα, ενώ επίσης διατηρούσε και μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή.

Ολοι μιλούν για να έναν πολύ ζωντανό άνθρωπο, «αγωνιστή της ζωής» που μέχρι και την τελευταία στιγμή έδωσε τη μάχη με αξιοπρέπεια και περισσό θάρρος.

Χθες συγγενείς και φίλοι σε πολύ βαρύ κλίμα τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Συντετριμμένη η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, που δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν ότι ο δικός τους άνθρωπος έσβησε τόσο απροσδόκητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου