ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Φεστιβάλ θεάτρου

φεστιβάλ-θεάτρου-275011

Ο δήμος Ρήγα Φεραίου και η θεατρική ομάδα του δήμου οργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θεατρικών Ομάδων στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου στο Βελεστίνου. Σκοπός της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση του πολιτισμικού αποθέματος του δήμου και η αφύπνιση αισθήσεων και συναισθημάτων μέσω της καλλιτεχνικής δημιουργίας της υποκριτικής και της κίνησης.

Το παραπάνω φεστιβάλ θα διεξαχθεί το τριήμερο 30, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα η αυλαία ανοίγει με τη θεατρική ομάδα του δήμου Ρήγα Φεραίου, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και το έργο «Οι κληρονόμοι» που θα παρουσιαστεί στις 8 το βράδυ στο θεατρόφιλο κοινό.

Τη σκυτάλη παραλαμβάνει η Θεατρική Ομάδα Νίκαιας του δήμου Κιλελέρ, η οποία θα παρουσιάσει, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 8 μμ, τον «Επιθεωρητή» του Νικολάι Γκόγκολ.

Ο κύκλος κλείνει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 8 μμ με τους «Κεραμιδόγατους» από την περιοχή του Αλμυρού, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το έργο «Μύλος, πόρτες και σαρδέλες» του Μαικλ Φρειν.

Η παραπάνω πολιτιστική δραστηριότητα αποτελεί σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο δράσης, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό και σημείο συνάντησης και επικοινωνίας, με επίκεντρο το θέατρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου