ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Προτεραιότητα στην εκπαίδευση

προτεραιότητα-στην-εκπαίδευση-293263

Συνάντηση με τους διευθυντές γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, είχε στο δημαρχείο Βελεστίνου ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας.

Αρχικά ο δήμαρχος, αφού τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, διαβεβαίωσε τους διευθυντές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει και θα επεκτείνει τη συνεργασία μαζί τους για την επίλυση όλων των ζητημάτων που θα ανακύπτουν.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες, το κτιριακό και τις υποδομές των σχολείων, τη μετακίνηση των μαθητών, τις προμήθειες των υλικών, την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων και μια σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία τους.

O κ. Νασίκας ζήτησε από τους διευθυντές των σχολείων ο προγραμματισμός των δαπανών για τις λειτουργικές ανάγκες και συντηρήσεις των σχολικών μονάδων να είναι όσο το δυνατόν σύμφωνος με τον προϋπολογισμό της κάθε σχολικής μονάδας και εντός των πλαισίων των περιορισμένων οικονομικών δραστηριοτήτων.

Παράλληλα επεσήμανε ότι, όπως κάθε χρόνο, προτεραιότητα έχουν η θέρμανση, η ασφάλεια, τα θέματα υγιεινής, η γραφική ύλη και η συντήρηση των εσωτερικών χώρων των σχολείων, τονίζοντας ότι με την ορθολογική διαχείριση και την αγαστή συνεργασία δεν θα προκύψουν προβλήματα.

Τέλος, ο ίδιος κατέστησε σαφές στους διευθυντές των σχολείων ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε περίπτωση τόσο αυτός όσο και οι υπηρεσίες του δήμου για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος προκύπτει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου