ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στήριξη στο έργο της Αστυνομίας

στήριξη-στο-έργο-της-αστυνομίας-293287

Το δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρη Νασίκα συνάντησε στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Βελεστίνου, υπαστυνόμος κ. Στέφανος Καρκάλης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, παρουσία του αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γκογκινούδη, ο κ. Νασίκας συνεχάρη τον κ. Καρκάλη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση για θέματα σχετικά με την καθημερινότητα, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά και την αστυνόμευση περιοχών του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Οπως αναφέρθηκε στόχος είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Αστυνομίας πάντα προς όφελος του πολίτη.

Από τη συζήτηση προέκυψε πως το σημαντικότερο πρόβλημα της Αστυνομίας είναι η έλλειψη προσωπικού, με το δήμαρχο να ζητά να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την προάσπιση της ζωής των πολιτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της περιουσίας τους, σημειώνοντας ότι ο Δήμος θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Ο Δήμαρχος πρόσφερε στον κ. Καρκάλη εκδόσεις που αφορούν το έργο του εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή, ενώ ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Βελεστίνου υποσχέθηκε, από την πλευρά του, συνεργασία σε θέματα που έχουν σχέση με το δήμο Ρήγα Φεραίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου