ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κριτική στη δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου από τον Χαρ. Πάσχο

κριτική-στη-δημοτική-αρχή-ρήγα-φεραίο-394553

Με αφορμή τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Ρήγα Φεραίου επικρίνει τη δημοτική αρχή με αφορμή τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Οπως υπογραμμίζει ο κ. Πάσχος, στην τελευταία συνεδρίαση η παράταξή του αποχώρησε μετά την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αερινού Κ. Μπλέτσας από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Χρ. Παπαρούνα, που παρά τις πιέσεις που δέχτηκε δεν ζήτησε συγνώμη, κάτι που ωστόσο έκανε ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας.

«Είναι φανερό- τονίζει ο κ. Πάσχος- πως ο δήμαρχος έχει χάσει πλέον τον έλεγχο της δημοτικής του ομάδας και καταφεύγει σε κατινίστικες πρακτικές επιπέδου συνοικιακού κουτσομπολιού, χαϊδεύοντας τα αυτιά ορισμένων συμβούλων του εις βάρος άλλων, προσπαθώντας να γαντζωθεί όσο μπορεί περισσότερο στην καρέκλα του δημάρχου, που δυστυχώς όμως γι αυτόν, βρίσκεται πάνω σε κινούμενη άμμο! Αν όσα ισχυρίζομαι εγώ είναι «ασύστολα ψεύδη» εγώ δέχομαι να παραιτηθώ από επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, εντός 48 ωρών. Αν όμως όσα ισχυρίζομαι είναι αληθή, δέχεται να πράξει το ίδιο? Ιδού η Ρόδος…».

Ο κ. Πάσχος επίσης κάνει αναφορά στην ανάγκη να γίνει παρέμβαση όπως έχουν ζητήσει οι κάτοικοι του Βενέτου, για να υπάρξει δρόμος διαφυγής προς τη θάλασσα σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς, αλλά και σε ένταξη που δημιουργήθηκε με αφορμή την παραίτηση χειριστή γκρέιντερ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου