ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ευρεία σύσκεψη για τους αγρότες σήμερα στο Βελεστίνο

ευρεία-σύσκεψη-για-τους-αγρότες-σήμερ-406018

Συγκαλεί ο Ν. Πρίντζος και ο Α.Σ. Βόλου

Ευρεία σύσκεψη συγκαλείται σήμερα στις 10 το πρωί με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και του προέδρου Νικήτα Πρίντζου, με τη συμμετοχή όλων των αγροτών στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου όπου θα γίνει ενημέρωση για το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα μέτρα φορολόγησης που εκτιμάται ότι θα προκαλέσουν τον αφανισμό του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, όποτε και εάν ψηφιστούν.

Οι αγρότες επιχειρούν να μην αιφνιδιαστούν αφενός και αφετέρου να αποτρέψουν πάση θυσία την ψήφισή τους, διότι όπως τόνισε ο πρόεδρος του Α.Σ. Βόλου Νικήτας Πρίντζος, εάν εφαρμοστούν θα βάλουν κυριολεκτικά «ταφόπλακα στην ύπαιθρο» και τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα.

Οπως περιγράφει ο πρόεδρος του Α.Σ. Βόλου η κατάσταση στον αγροτικό τομέα είναι ήδη τραγική, το αγροτικό εισόδημα έχει συρρικνωθεί όπως επίσης και στους κτηνοτρόφους, πόσο μάλλον εάν επιβληθεί και η φορολογία όπως τουλάχιστον ζητείται από τους θεσμούς.

Η σημερινή σύσκεψη θα έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα καθώς αυτό που προέχει όπως τονίζεται είναι η αναλυτική ενημέρωση των αγροτών από τους οποίους θα ζητηθεί να καταθέσουν προτάσεις για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου