ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ορεξη για δουλειά στην «πρώτη»

ορεξη-για-δουλειά-στην-πρώτη-412977

Στα… βάσανα της προετοιμασίας και των προπονήσεων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μπήκαν από χθες, Ρήγας Φεραίος και Πύρασος. Οι δύο ομάδες πάτησαν ξανά χορτάρι και ξεκίνησαν με όρεξη για δουλειά την προσπάθειά τους, προκειμένου να βάλουν τις κατάλληλες βάσεις, με στόχο την επίτευξη των στόχων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Νέοι παίκτες και παλιοί, προπονητές, διοικήσεις και όλοι όσοι στηρίζουν έμπρακτα το σύλλογο του Βελεστίνου και της Νέας Αγχιάλου, σήκωσαν από χθες… μανίκια ενόψει του «χτισίματος» των δύο ομάδων.

Οσον αφορά το Ρήγα Φεραίο, η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει για τρίτη συνεχή χρονιά στη Γ’ Εθνική, μετά το περσινό επίτευγμα της παραμονής. Στόχος των κυανόλευκων του Λάκη Μπακάλη να κάνουν υπερήφανους ξανά τους Βελεστινιώτες, ανεβάζοντας τον πήχη. Χθες, στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου τελέστηκε αρχικά ο καθιερωμένος Αγιασμός από τους πατέρες Γεώργιο και Θεοφάνη και στη συνέχεια η πρώτη προπόνηση, μπροστά στους φίλους της ομάδας.

Ο Κώστας Κρεββάτας είχε την ευκαιρία να συναντήσει.. παλιόφιλους στο Βελεστίνο

Το παρών έδωσαν οι παράγοντες που αποτελούν τη διοίκηση, καινούργιοι και παλιοί, ενώ πέραν των τριών προσθηκών με τον Σπύρο Γκάγκα και των αδερφών Μιαρίτη, Νίκου και Δημήτρη, στην «πρώτη» παρευρέθηκαν και αρκετοί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τις επόμενες ημέρες θα περάσουν από το… μικροσκόπιο του Λάκη Μπακάλη.

Το παρών έδωσε και ένας φίλος της ομάδας του Βελεστίνου, ο Κώστας Κρεββατάς, που ξεκίνησε προετοιμασία με τους κυανόλευκους, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Από το περσινό ρόστερ, το παρών έδωσαν οι Βασίλης Τσουμπέκος, Απόστολος Κεφαλάς, Κωνσταντίνος Γουτούλης, Χρήστος Σπαθής, Παναγιώτης Γούτσιος, Νίκος Βουραζέρης, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Στέργιος Μπακάλης, Γιώργος Τσίπης, Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Μιχολίτσης, Ντίνος Γεωργατζής.

«Να παρουσιαστούμε καλύτεροι»

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, τόνισε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θέτοντας παράλληλα τους στόχους:
«Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά. Στόχος μας να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Και 10% καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι να παρουσιαστούμε, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Είμαστε ελλιπείς ως ρόστερ, δεν έχει κλείσει ακόμη. Θα κλείσει γύρω στα τέλη Ιουλίου, λόγω των ζητημάτων της ΕΠΣΘ και των πολιτικών εξελίξεων. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά στη συγκεκριμένη περίοδο για να επιφέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό, με ομάδες ιστορικές, που έχουν αγωνιστεί στην Α’ Εθνική και εμείς θέλουμε αρχικά να διατηρήσουμε αυτά που έχουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Από αριστερά, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καλαμπακιώτης, ακολουθεί η πεντάδα... φωτιά με Βουραζέρη, Χατζή, Σπαθή, Γκάγκα, Κεφαλά και στα δεξιά ο επίσης αντιπρόεδρος, Στέργιος Γκόμας

Με την περσινή συνταγή και νέους

H σεζόν 2015-16 άρχισε χθες κι επίσημα για τον Πύρασο στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου. Ο πατήρ Γεώργιος Κουρκουβάτης τέλεσε τον Αγιασμό και οι κυανόλευκοι, νέοι και παλιοί, τέθηκαν υπό τις οδηγίες των Στέφανου Ξηροφώτου και Στέλιου Αρσένου, ξεκινώντας την προετοιμασία. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο έδωσε το «παρών», όπως και φίλαθλοι του συλλόγου. Οσον αφορά στους ποδοσφαιριστές, μοναδικός απών ο Γιώργος Τσιλίγγος, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Αρχισαν προετοιμασία οι νεαροί από τα τμήματα υποδομής του σωματείου μας Τσιάρας Γιώργος, Μπόγκαμος Πασχάλης, Σκαρλάτος Ντίνος, Μπουρτζής Βασίλης καθώς και αρκετοί παίκτες, υπό δοκιμή, που ανήκουν σε ομάδες του νομού Μαγνησίας και ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει τη μετακίνησή τους στον Πύρασο.
Οσον αφορά το περσινό ρόστερ και τις προσθήκες που έχουν ανακοινωθεί, στην πρώτη παρευρέθηκαν οι Σπύρος Χαλάτσης, Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε, Παναγιώτης Κοντοβάς, Νίκος Μπασδάκης, Δημήτρης Στεφανής, Χάρης Μπούτλας, Χρήστος Κόκκαλης, Γιώργος Τσάμης, Στάθης Μακανίκας, Κωνσταντίνος Βαγγελάκος, Φάνης Μαλακασιώτης, Κώστας Τσιουρέλης, Γιάννης Μίλτος, Βίκτωρ Κουρτέλης, Θάνος Μπόρας, Σάκης Σπύρου, Σταύρος Σαμαράς.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο τεχνικός του Πυράσου, Στέφανος Ξηροφώτος, τόνισε: «Κάθε αρχή και δύσκολη. Ξεκινάμε την προετοιμασία με νέα πρόσωπα και εύχομαι να υπάρχει υγεία για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα στηριχθούμε σε νέα παιδιά και πιστεύω πως θα δικαιωθούμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου