ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επίσκεψη Χρ. Μπουκώρου στο Βελεστίνο

επίσκεψη-χρ-μπουκώρου-στο-βελεστίνο-478457

Τo Βελεστίνο επισκέφθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος. Στην αγορά συνομίλησε με τους πολίτες της περιοχής και άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αγωνία των αγροτών για τις φορολογικές αλλαγές που ψηφίστηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οδηγούν, για πρώτη φορά από την είσοδο της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, σε φορολόγηση των αγροτικών ενισχύσεων (επιδοτήσεων). Εκδηλη ήταν η ανησυχία του αγροτικού κόσμου και για την πρόταση των δανειστών προς την κυβέρνηση για διπλασιασμό του συντελεστή φορολογίας των αγροτών από το 13 στο 26%.

Εντονος ήταν και ο προβληματισμός των καταστηματαρχών αφού λόγω των καθυστερήσεων πληρωμών των αγροτών από προγράμματα μεταφέρεται η ύφεση απευθείας στην τοπική αγορά.

Στη συνέχεια ο βουλευτής Μαγνησίας παρευρέθηκε στη Γενική Συνέλευση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ρήγα Φεραίου, όπου άκουσε τους προβληματισμούς των μελών της ομάδας για την οικονομική δυσπραγία και τοποθετήθηκε τονίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό της ιστορικής τοπικής ομάδας στην οποία ευχήθηκε να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου