ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στεφανοβίκειο: Ένα χωριό στο πόδι! ~ Στο… κυνήγι του εκατομμυριούχου

στεφανοβίκειο-ένα-χωριό-στο-πόδι-στο823-549515

Ο υπερτυχερός δεν έχει ακόμη εμφανιστεί, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν για την ταυτότητά του

Στο ρυθμό του ιλιγγιώδους ποσού των 1.440.000 ευρώ που «κλήρωσε» το ΠΡΟΤΟ προχθές το βράδυ και του μοναδικού χρυσού δελτίου που παίχτηκε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ της Κατερίνας Ακριβούση στο Στεφανοβίκειο, ζούνε από χθες το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο. Από τα καφενεία μέχρι και το τελευταίο σπίτι του χωριού, το μοναδικό θέμα συζήτησης χθες ήταν η θεά τύχη και το θείο δώρο του 1,4 εκ. ευρώ που έπεσε στην περιοχή. Συζητήσεις, ατάκες και στιχομυθίες που παραπέμπουν στο «κυνήγι» του θησαυρού και εκτιμήσεις επηρεασμένες από τον κινηματογράφο, το σκηνικό που «μοιράζονται» όλοι μαζί περιμένοντας να εμφανιστεί… όπως λένε ο τυχερός.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Η… αναζήτηση του τυχερού, ξεκίνησε από αργά το βράδυ της Πέμπτης και μόλις έγινε γνωστό ότι το ποσό του 1.440.000 ευρώ «παίχτηκε» στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του Στεφανοβικείου.

Παρά το προχωρημένο της ώρας, σε καφετέριες και ταβέρνες που ήταν ακόμη σε λειτουργία, «στήθηκαν» τα πρώτα πηγαδάκια και άρχισαν τα πειράγματα. «Μήπως είσαι εσύ; Καλά σε είδα να βγαίνεις από το προποτζίδικο, κέρδισες και δεν μας το λες;» οι στιχομυθίες που έδιναν και έπαιρναν μεταξύ κυρίως της νεολαίας.

Με το πρώτο φως της ημέρας, τα νέα κυκλοφόρησαν σε όλο το χωριό. Από στόμα σε στόμα διαδόθηκε, η ευχάριστη είδηση και όλοι αυτομάτως έγιναν «εν δυνάμει εκατομμυριούχοι».

Οποιος χαμογελούσε θεωρούνταν «ο σίγουρος νικητής», ενώ κάτοικος της περιοχής που βγήκε να πιει καφέ και κέρασε τους διπλανούς καφέδες σε παρέα επειδή γιόρταζε την προηγούμενη μέρα, «περικυκλώθηκε» αμέσως από φίλους που τον ρωτούσαν επίμονα εάν είναι αυτός ο μεγάλος τυχερός!.

«Εσύ τα πήρες καλέ;», ήταν η ερώτηση που είχαν μόνιμα στα χείλη τους όλοι οι Στεφανοβικιώτες μεταξύ τους, ενώ χαμογελώντας φίλος της εφημερίδας τόνιζε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πως ακόμη και μεγάλες σε ηλικία γυναίκες, έσπευδαν να «κόψουν περπατησιά» όποιου χθες κυκλοφορούσε στην Πλατεία, μήπως και ανακαλύψουν τον άνθρωπο που ξύπνησε το πρωί πλουσιότερος κατά 1.440.000 ευρώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το πρωί και το ζευγάρι των ιδιοκτητών του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ βρίσκονταν επί ποδός, καθώς πολύς κόσμος πέρασε από το πρακτορείο για να συγχαρεί για το ευχάριστο γεγονός και φυσικά η πρώτη ερώτηση αφορούσε τον μεγάλο τυχερό.

Μέχρι και το βράδυ δεν είχε βέβαια εμφανιστεί κανείς που να ενημερώσει ότι κέρδισε το δελτίο, κάτι που θεωρήθηκε πολύ φυσικό καθώς σε ανάλογες περιπτώσεις η διαδικασία για την είσπραξη των κερδών γίνεται διά νομικού εκπροσώπου.

Η Κατερίνα Ακριβούση, πάντως και ο σύζυγός της Κώστας Περιστερόπουλος, από χθες αισθάνονται τυχεροί και όχι άδικα καθώς το πρακτορείο τους είχε «μοιράσει» αρκετές φορές κέρδη, αλλά όχι μεγάλα ποσά και ο προχθεσινός ανέλπιστος «μποναμάς» ήταν ό,τι καλύτερο. Το μόνο που εύχονται όλοι πλέον είναι ο τυχερός ή οι τυχεροί του χρυσού δελτίου να είναι άνθρωποι στους οποίους τα χρήματα αυτά θα πιάσουν τόπο και θα βελτιώσουν τη ζωή τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου