ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Καταγγελία για μπάζωμα ρεμάτων

καταγγελία-για-μπάζωμα-ρεμάτων-570538

Από τη μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Ρήγα Φεραίου

Την άμεση αποκατάσταση της κοίτης των χειμάρρων όπου πραγματοποιήθηκαν χωματουργικές εργασίες ζητά με έγγραφη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, εξαπολύοντας δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, η μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Ρήγα Φεραίου καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, μέσω της παραπάνω γραπτής ανακοίνωσης ότι : «Τρεις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, τα μηχανήματα του δήμου με εντολή συγκεκριμένου δημ. Συμβούλου και σε πλήρη επίγνωση του δημάρχου, μπάζωναν ρέματα βάθους πέντε μέτρων και πλάτους είκοσι, στον Αγ. Γεώργιο Φερών, προκειμένου να φτιαχτούν ράμπες ώστε ο συγκεκριμένος δημ. Σύμβουλος, να έχει πιο εύκολη πρόσβαση στα χωράφια του. Την παράβαση διαπιστώσαμε «ιδίοις όμμασι» εξ ου και το φωτογραφικό υλικό που επισυνάπτουμε. Το απογοητευτικό της υπόθεσης είναι ότι ο δημ. σύμβουλος, περί ου ο λόγος, επέβλεπε την όλη επιχείρηση, λέγοντάς μας μάλιστα ότι δεν βλέπει πουθενά, πού είναι το πρόβλημα».

Στην ίδια ανακοίνωση η μείζονα μειοψηφία καλεί : «Την δημοτική αρχή, τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες, τις υπηρεσίες καθαριότητας καθώς και τους προϊσταμένους αυτών, να προβούν στην άμεση αποκατάσταση της κοίτης των χειμάρρων. Συγχρόνως θα πρέπει, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η ομάδα πλειοψηφίας να θέσει στο περιθώριο αυτού του είδους τις πρακτικές, κι αυτούς που τις προκαλούν, διαφορετικά θα θεωρούνται όλοι συνυπεύθυνοι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου