ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ρήγα Φεραίου καταγγέλλει τη Δημοτική αρχή

η-λαϊκή-συσπείρωση-ρήγα-φεραίου-καταγ-600227

Τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση, επισημαίνοντας σε σχετική ανακοίνωση ότι: «στο τελευταίο Δ.Σ απροκάλυπτα και αλληλοεξυπηρετούμενα ψήφισε μαζί με τη Μείζονα αντιπολίτευση απόφαση, αποδεχόμενη την αίτηση εταιρίας που ζητούσε μείωση στο ενοίκιο της, από 36.000 σε 30.000 χιλ. ευρώ, καθώς και τα τέλη της από 4.000 σε 3.200 χιλ. περίπου 20% μείωση, με το αιτιολογικό “η εταιρία έχει μείωση του κέρδους της”». Παράλληλα γίνεται λόγος για «αντιλαϊκή πολιτική της κυβερνώσας Δημοτικής Αρχής του κ. Νασίκα» που «αύξησε μέχρι και 450% τέλη και φόρους, χαρατσώνοντας τους πολίτες του Δήμου».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται παράλληλα ότι: «παρ’ όλους τους συνεχιζόμενους διαξιφισμούς και τις προσωπικές διαφορές πρώην και νυν δημοτικής αρχής, συμβαδίζουν στο ίδιο μήκος εφαρμογής των αντιλαϊκών πολιτικών. Έτσι ομοφώνησαν στις μνημονιακές εντολές κυβέρνησης της περαιτέρω μείωσης 10% (σχ απόφ 25/2/15) πρόσληψης οκτώ εργαζόμενων εποχιακών ομήρων και καθαριστριών με σύμβαση μίσθωσης έργου».

Παράλληλα γίνεται αναφορά για «ανολοκλήρωτη «ολοκλήρωση» των έργων της Κάρλας», καθώς επίσης για « ίδιας πολιτικής κοπή» από τη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου, «η οποία πιστή στο δόγμα «ο Δήμος έχει διαχειριστική συνέχεια» ακολουθεί κατά γράμμα πολιτικές και πρακτικές παρελθόντων ετών σε έργα δεκάκις ανακοινωμένα και ποτέ τελειωμένα». «Αναρωτιόμαστε, επισημαίνει η Λαϊκή Συσπείρωση Ρήγα Φεραίου, σε τι ακριβώς από τα παραπάνω θέλει τη “συναίνεσή” μας ο Δήμαρχος, ο οποίος μας κάλεσε να προσπαθήσουμε μαζί του, να αφήσουμε τις πολιτικές αντιπαραθέσεις έξω από το Δ.Σ;».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου