ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επετειακές εκδηλώσεις στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

επετειακές-εκδηλώσεις-στο-δήμο-ρήγα-φ-611102

Με κάθε επισημότητα θα γιορταστεί η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Την Τρίτη 24 Μαρτίου, παραμονή της εορτής, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς κλπ, στις οποίες θα εξαρθεί το πνεύμα της 25ης Μαρτίου.

Την Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 07:30 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες. Στις 08:00 θα γίνει έπαρση σημαίας στο Μνημείο των Πεσόντων και στον Ανδριάντα του Ρήγα. Στις10:00 προγραμματίζεται η προσέλευση επισήμων στο Δημαρχείο, στις 10.15 η αναχώρησή τους από το Δημαρχείο και στις 10.30 θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης. Στις11:00 θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ανδριάντα του Ρήγα και θα ακολουθήσουν καταθέσεις στεφάνων.

Στο πρόγραμμα καταγράφονται απαγγελίες ποιημάτων από μαθητές 2ου Νηπιαγωγείου, 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου, Λυκείου.

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 επί της οδού Ρήγα Φεραίου (στον πεζόδρομο) του Στρατού, των μαθητών Σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Τμήματος Συλλόγου Περιβολιωτών Νομού Μαγνησίας.

Μετά το πέρας της παρέλασης θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από το Σύλλογο Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου. Στις 12:30 θα παρατεθεί δεξίωση από τη Δημοτική Αρχή, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ. Οσοι φορείς επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι πρέπει να το δηλώσουν στο Δήμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου