ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Σπιρομέτρηση σε 50 εργαζόμενους του Δήμου Ρήγα Φεραίου

σπιρομέτρηση-σε-50-εργαζόμενους-του-δήμ-644326

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν δράσεις για την πρόληψη σε θέματα υγείας

Πενήντα εργαζόμενοι του Δήμου Ρήγα Φεραίου έκαναν σπιρομέτρηση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που πήρε ο Δήμος σε συνεργασία με τη γιατρό Εργασίας του Δήμου κ. Μαρίας Φυσαράκη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας, εκ μέρους της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο κ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας καθώς και ο ειδικευόμενος γιατρός της Πνευμονολογικής κλινικής Χαρ. Βαρσαντός.

Εκ μέρους της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας συμμετείχαν οι κ.κ. Βιορέλης Ρούγιας, Στέλιος Γιώτας, τεχνικοί σπιρομέτρησης, ενώ επίσης, συμμετείχε ο Επιμελητής Α’ της παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Βόλου κ. Ηλίας Καραμέτος.

Εξάλλου ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με την ιατρό εργασίας του Δήμου κ. Μαρία Φυσαράκη σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Βόλου, πραγματοποίησαν με ιδιαίτερη επιτυχία το σεμινάριο Α’ Βοηθειών στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου για τους εργαζόμενους του Δήμου.

Η τρίωρη παρουσίαση του σεμιναρίου έγινε από τον διασώστη του ΕΚΑΒ κ. Ιωάννη Νέστορα, ο οποίος μετέδωσε στο προσωπικό τις γνώσεις του, απάντησε σε κάθε απορία εργαζομένου, ενώ στο τέλος μοίρασε και έντυπο του ΕΚΑΒ Βόλου για πρώτες βοήθειες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου