ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πνεύμα συνεργασίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

πνεύμα-συνεργασίας-στο-δήμο-ρήγα-φερα-649673

Ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας υπογράμμισε ότι η αμφίδρομη σχέση με τους υπαλλήλους αποδίδει καρπούς

Παραινέσεις αλλά και ευχαριστίες για την αγαστή συνεργασία για την υλοποίηση του δημοτικού έργου και την εξυπηρέτηση των δημοτών περιλάμβανε η ομιλία του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκα στην εκδήλωση κοπής της πίτας των εργαζομένων του Δήμου που έγινε στο δημαρχείο Ρήγα Φεραίου.

Το φλουρί της πίτας ήταν στο κομμάτι που προσφέρθηκε στο Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου και για το οποίο έγινε κλήρωση μεταξύ των εργαζομένων με τυχερή να αναδεικνύεται η υπάλληλος του ΚΕΠ Μαλάμω Καλαμπακιώτη που κέρδισε 5 ημέρες άδεια.

Η εκδήλωση έγινε σε πολύ καλό κλίμα επιβεβαιώνοντας την αμφίδρομη σχέση κατανόησης και συναντίληψης που διακατέχει δημοτική αρχή και προσωπικού του Δήμου, ενώ ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας στην ομιλία του αναφέρθηκε στους στόχους της δημοτικής αρχής και στο πλαίσιο που πρέπει να διέπει τη λειτουργία του Δήμου, υπογραμμίζοντας με σαφέστατο τρόπο, τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι υπάλληλοι ως προς την εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και την απόδοση δημοτικού έργου προς όφελος της περιοχής.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της κρίσης, υπογραμμίζοντας ότι «ο Δήμος μας δεν πρόκειται να υποστείλει τη σημαία της διεκδίκησης, αλλά ούτε και τη σημαία της ετοιμότητας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανταπόκρισης στα αιτήματα των πολιτών». Ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι «παρά τα προβλήματα που «κληρονομήσαμε» δεν παραιτούμαστε. Μας έδωσαν οι πολίτες την εντολή να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για το Δήμο μας και αυτό κάνουμε».

Συνεχίζοντας ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους τόνισε: «Mε όλες μας τις δυνάμεις περιφρουρούμε και έχουμε στόχο να αυξήσουμε τις κοινωνικές μας παροχές και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε δυναμικά τη μάχη μαζί με τους Δημότες μας ενάντια σε μέτρα άδικα».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Νασίκας ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους εργαζόμενους του Δήμου, γιατί, παρά τη δραματική μείωση των αποδοχών τους, συνεχίζουν με την ίδια αφοσίωση να υπηρετούν τους κατοίκους του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ενώ έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Για εμάς οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν είναι απλά υπάλληλοι αλλά οι καθημερινοί συνεργάτες και συνομιλητές προκειμένου το πρόγραμμά μας και το έργο μας να είναι ωφέλιμο και αποτελεσματικό προς όφελος των δημοτών».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Αντιδημάρχου Διοικητικών κου Τρ. Γκογκινούδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κου Δημ. Παλληκάρη, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κου Ευαγγ. Παρσά, της Προέδρου του ΝΠΔΔ κας Βασ. Χατζοπούλου – Παπανικολάου, του Προέδρου Δ.Σ. κου Ιωάννη Σκρίμπα, των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Τρ. Παπαϊωάννου, Ευαγγ. Γιαννακού & Αθ. Βλάχου, του επικεφαλή της ελάσσονος μειοψηφίας κου Απόστολου Παπαϊωάννου, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου κου Γεωργίου Παπατόλια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου