ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

H μείζονα μειοψηφία για την κακοκαιρία στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

h-μείζονα-μειοψηφία-για-την-κακοκαιρία-739738

Σε ανακοίνωσή της η μείζονα αντιπολίτευση μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Τα προβλήματα που προέκυψαν ακόμη και στην έδρα του Δήμου, με μόλις 30 πόντους χιόνι πολλά. Ακαθάριστοι δρόμοι για δύο μέρες, σοκάκια πρόσφορα να εξασκηθούν οι ηλικιωμένοι στο καλλιτεχνικό πατινάζ, κτηνοτροφικές μονάδες που περίμεναν μάταια να ανοίξουν οι δρόμοι για να παραδοθεί το γάλα, χωριά διπλανά που αλλού επιχειρούσαν 5 ιδιώτες κι αλλού κανένας! Αλατιέρες που βγήκαν καθυστερημένα και γκρέιντερ σκεπασμένα με χιόνι περιμένοντας καρτερικά τον χειριστή που δεν ήρθε, το ίδιο και 4Χ4 που δεν ήθελαν χειριστή, απλά έναν οδηγό, ας ήταν και δημοτικός σύμβουλος… εκτός αν απαγορεύεται

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, ο τόπος μας πέρασε πολύ χειρότερες επελάσεις χιονιά και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαν βαθμολογηθεί από τους πολίτες με λίαν καλώς και ξέρετε γιατί; Γιατί ήταν έτοιμοι, όχι στα σάιτ, στην πράξη! Ο γείτονας δήμαρχος κάνοντας χτες δηλώσεις, είπε πως «τον επερχόμενο χιονιά της Τρίτης – Τετάρτης θα αναλάβω μόνος μου όλο τον συντονισμό», παρακάμπτοντας στην ουσία τους αντιδημάρχους που έφταιξαν για την κακή αντιμετώπιση της κατάστασης.

Εμείς παραφράζοντας τη ρήση του γείτονα δημάρχου, θα προτείναμε στους αντιδημάρχους, να αφήσουν τον κ. Νασίκα να ασχοληθεί με τα ευρωπαϊκά προγράμματα ένταξης του Δήμου, κάτι που δουλεύει πυρετωδώς αυτόν τον καιρό, και να αναλάβουν αυτοί εξ’ ολοκλήρου την διαχείριση της όποιας κατάστασης προκύψει…».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου