ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Νέα ανακοίνωση Πάσχου για τα δημοτικά τέλη

νέα-ανακοίνωση-πάσχου-για-τα-δημοτικά-747632

Στο θέμα των τελών αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χαρ. Πάσχος επικρίνοντας τη δημοτική αρχή ότι προχωρά σε αύξηση τελών. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η μείζονα μειοψηφία για το Βελεστίνο και τη Χλόη η αύξηση είναι 42%, για το Αερινό 46%, για το Μ. Περιβολάκι 37%, για το διαμέρισμα του Περιβλέπτου (Περίβλεπτο, Κοκκίνα, Αγ. Δημήτριο, Ελευθεροχώρι) αύξηση 100% και ειδικά στο διαμέρισμα του Αγίου Γεωργίου η αύξηση φθάνει στο 125 %.

Για τις επαγγελματικές στέγες -όπως ισχυρίζεται η αντιπολίτευση- στον Αγ. Γεώργιο η αύξηση είναι 219%, ενώ στα διαμερίσματα του Αερινού, της Χλόης, του Περιβλέπτου και του Μ. Περιβολακίου φθάνουν στο εξωφρενικό ποσοστό του 500 %. «Οι δημότες βρίσκονται ενώπιον μιας πολύ επικίνδυνης για τους ίδιους κατάστασης, με δυσβάσταχτες αυξήσεις τελών, που δεν θα μπορούν να πληρώσουν.

Την ίδια ώρα που όλοι οι Δήμοι της χώρας μας λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι προχωρούν σε μείωση ή κατ’ ελάχιστον σε πάγωμα των δημοτικών τελών, η δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου προχωρά σε μια παράλογη και άδικη για τα νοικοκυριά αύξηση, παρόλο που λίγους μήνες πριν, άλλα υποσχότανε στον κόσμο» σημειώνεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου