ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Μείωση δημοτικών τελών κατά 10% συνολικά προτείνει ο Χαρ. Πάσχος

μείωση-δημοτικών-τελών-κατά-10-συνολικά-750759

Μείωση συνολικά των δημοτικών τελών κατά 10% σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα προτείνει η μείζονα μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο Ρήγα Φεραίου και ο κ. Χαρ. Πάσχος.

Ο κ. Πάσχος παράλληλα ασκεί έντονη κριτική στη δημοτική αρχή καθώς σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η δημοτική αρχή προσανατολίζεται σε αύξηση των τελών σε ορισμένες περιοχές και ότι σε δημοτικά διαμερίσματα όπως Περίβλεπτο, Αερινό, Αγ.Γεώργιο, Χλόη, Μ. Περιβολάκι η αύξηση αγγίζει το 100% στις κατοικίες και το 500% στους επαγγελματίες και αντιπροτείνει συνολική μείωση των τελών κατά 10% στο σύνολο των διαμερισμάτων.

«Προφανώς η δημοτική αρχή -επισημαίνει σε ανακοίνωσή του- δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας και φαίνεται να μην γνωρίζει την δραματική κατάσταση που βιώνει το μεγαλύτερο μέρος των συνδημοτών μας. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε αυτές τις απαράδεκτες προτάσεις, με την πρόφαση της εξομοίωσης των δημοτικών τελών σ’ όλο το Δήμο! Καταθέτουμε δημόσια την πρότασή μας και ζητούμε απ’ τη δημοτική αρχή να προβεί σε συνολική μείωση των τελών κατά 10% στο σύνολο των διαμερισμάτων εξισώνοντας προς τα κάτω το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε νοικοκυριό ή επαγγελματική στέγη».

Τέλος ο κ. Πάσχος κάνει γνωστό ότι η παράταξή του θα προσβάλλει νομικά την απόφαση όταν ληφθεί από το δημοτικό συμβούλιο και καλεί τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια να αντιδράσουν στην εισήγηση της δημοτικής αρχής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου