ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Χορωδιακές δραστηριότητες

χορωδιακές-δραστηριότητες-757616

Μικρό πολυφωνικό σχήμα δημιουργείται για ενήλικες στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Μικτή πολυφωνική χορωδία ενηλίκων δημιουργείται στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, δίνοντας δημιουργικά κίνητρα σε καλλίφωνους χορωδούς, ηλικίας 20 ετών και άνω, να δώσουν το «παρών».

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με την ανάληψη των καθηκόντων της Νέας Δημοτικής αρχής, μετά από επιθυμία και το ενδιαφέρον που επέδειξαν συμπολίτες συστήνει μικτή πολυφωνική χορωδία ενηλίκων, ένα μουσικό σχήμα που λείπει από τις δράσεις του πολιτισμού μας και απευθύνεται σε άτομα από 20 ετών και πάνω. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ρήγα Φεραίου (ΔΗΚΕΡΦ), Χρήστου Παπαρούνα και του αρμόδιου αντιδημάρχου, Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη, «στόχος της νέας αυτής δράσης του Δήμου είναι να καλυφθεί το κενό που υπήρχε στον τομέα αυτό του πολιτισμού μας διότι η πλούσια κληρονομιά της παράδοσης της περιοχής μας πρέπει να απεικονίζεται και χορωδιακά».

Στο πλαίσιο της στελέχωσής της θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Διαμαντόπουλου.

Με τη νέα χρονιά θα ορισθεί συνάντηση γνωριμία των συμμετεχόντων μελών για την έναρξη των μαθημάτων. Στο μεταξύ, θα τεθούν οι προοπτικές και οι στόχοι της χορωδίας με τους υπεύθυνους του Δήμου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο του ΚΕΠ Βελεστίνου από τις 10.00 π.μ. έως τις 12.00 μ. καθημερινά, και στο τηλέφωνο 6979710098.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου