ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κριτική Μπάμπη Πάσχου στο Δήμαρχο Ρ. Φεραίου

κριτική-μπάμπη-πάσχου-στο-δήμαρχο-ρ-φε-764543

Σκληρή κριτική στο Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημ. Νασίκα, ασκεί ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Μπάμπης Πάσχος για το θέμα της ΔΕΥΑΡΦ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αλλο ένα κακόγουστο σήριαλ του Σαββατοκύριακου για τα ΜΜΕ, βλέπουμε πάλι με πρωταγωνιστή το δήμαρχο – ντεντέκτιβ κ. Νασίκα! Και ανακάλυψε άλλο ένα κρυμμένο μυστικό της Αμφίπολης του δήμου Ρ. Φεραίου. Τρεις μήνες τώρα ψάχνει ακούραστα, αγόγγυστα σ΄ όλα τα μέτωπα! Και μόλις έρχεται Σαββατοκύριακο, ως νέος Ηρακλής Πουαρό, μας παρουσιάζει τα ευρήματά του…

Ετσι είχε ανακαλύψει την ύποπτη κλοπή ωρομετρητή, σπιλώνοντας συλλήβδην ανθρώπους που μπορεί να έκαναν χρήση της γεώτρησης, αλλά ακόμη να πει συγκεκριμένα ονόματα.

Ετσι μας διαβεβαίωνε ότι σχεδόν γνωρίζει τα «νοσηρά» μυαλά που πήγαν να πλαστογραφήσουν το email του δήμου, για να προκαλέσουν «ανήκεστον βλάβη» στο δήμο.

Ετσι ανακάλυψε το μέγα θέμα κοπής πλατάνου στο Βένετο, αλλά τώρα αποκρύπτει το έγγραφο της αρμοδίας υπαλλήλου που εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια όλη τη διαφανή διαδικασία, η οποία διενεργήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ετσι ανακάλυψε και τώρα ένα ακόμη «σκάνδαλο». Μα ο κ. Νασίκας είχε δύο εκπροσώπους μέσα στη ΔΕΥΑΡΦ. Δεν τον ενημέρωναν;

Ακόμη και τώρα αποκρύπτει ότι αν εισπραχθούν οι οφειλές από τρίτους, η ΔΕΥΑΡΦ θα έχει πλεόνασμα 300.000 ευρώ.

Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, φαντάζομαι πως αυτό θα κάνει η πρώην διοίκηση της ΔΕΥΑΡΦ, έχω μόνο μια απορία. Αφού ήταν τόσο τσαπατσούληδες εκεί στη ΔΕΥΑΡΦ, γιατί τηλεφωνούσε στον πρώην πρόεδρο να τον βάλει στο νέο Δ.Σ.;

Τρεις μήνες λοιπόν έχει που ψάχνει ο κ. Νασίκας. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή οι υπηρεσίες του Δήμου δεν ενημερώνουν καλά το δήμαρχο, ή αυτός δεν τα πολυκαταλαβαίνει…

Υ.Γ. Πάντως το προηγούμενο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡΦ, πέντε μέρες χωρίς νερό δεν άφησε κανένα χωριό. Η μεγαλύτερη καθυστέρηση δεν ξεπέρασε τις 24 ώρες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου