ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επίσκεψη μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αερινού στο Δήμαρχο Δημ. Νασίκα

επίσκεψη-μαθητών-του-δημοτικού-σχολε-769483

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αερινού που συνοδευόταν από τη Διευθύντρια του σχολείου κ.. Ευαγγελία Γιάτσου και τις δασκάλες τους Μαρία Πολύζου και Ολγα Αποστόλου.

Τους μικρούς μαθητές δέχθηκε με μεγάλη χαρά στο γραφείο του ο κ. Νασίκας ο οποίος συζήτησε μαζί τους πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν τα παιδιά όπως είναι η καθαριότητα, η ανακύκλωση, το πράσινο και το περιβάλλον κ.α.

Ο Δήμαρχος σημείωσε όλες τις παρατηρήσεις των μαθητών και απάντησε σε όλες τις απορίες και ερωτήσεις που τέθηκαν όσον αφορά το Αερινό και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη διαμόρφωση συνείδησης και ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα που τα απασχολούν στην καθημερινότητά τους.

Ο κ. Νασίκας ευχαρίστησε τους μαθητές και τους δασκάλους τους για την τόσο εποικοδομητική και χρήσιμη επίσκεψή τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματά τους.

Οι μικροί μαθητές και οι δάσκαλοί τους ξεναγήθηκαν στο χώρο του δημαρχείου, συναντήθηκαν και με τους αντιδημάρχους από τους οποίους ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του κάθε τομέα ευθύνης τους.

Φεύγοντας τα παιδιά από το γραφείο του Δημάρχου του προσέφεραν ως αναμνηστικό δώρο μία όμορφη μολυβοθήκη για το γραφείο του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου