ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ενστάσεις για προμήθεια ελαστικών στην Οικονομική Επιτροπή Δ. Ρήγα Φεραίου

ενστάσεις-για-προμήθεια-ελαστικών-στ-49750

Ενστάσεις και ένταση με αφορμή το θέμα προμήθειας ελαστικών για γκρέιντερ στο Δήμο Ρήγα Φεραίου σημειώθηκαν στη χθεσινή οικονομική επιτροπή του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει από τη μείζονα μειοψηφία ο επικεφαλής κ. Μπ. Πάσχος ενώ ο δήμαρχος εισηγούνταν το θέμα, παρενέβη ο σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Κουραβέλας ο οποίος κατήγγειλε ότι τα ελαστικά ήταν ήδη προ δεκαημέρου περασμένα πάνω στο μηχάνημα προμηθευμένα από έμπορο της περιοχής Στεφανοβικείου και ότι ο κ. Κουραβέλας έκανε έρευνα αγοράς και βρέθηκαν τα ίδια ακριβώς ελαστικά 900 ευρώ φθηνότερα σε άλλους εμπόρους της περιοχής, με αποτέλεσμα να τοποθετηθούν και πάλι τα παλιά ελαστικά.

Ο κ. Πάσχος επικρίνει επίσης το δήμαρχο ότι επέπληξε τον κ. Κουραβέλα παρ’ ότι είναι χειριστής γκρέιντερ και έχει γνώση του θέματος και καταλήγοντας τονίζει ότι η παράταξή του περιμένει την κατάθεση νέων προσφορών για την τοποθέτηση καινούργιων ελαστικών με την υπόμνηση να μην «ξαναφορεθούν» τα παλιά διότι η παράταξή του έχει κρατήσει «στοιχεία ταυτοποίησης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου