ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Η δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου «εκδράμει»

η-δημοτική-κοινότητα-βελεστίνου-εκδ-51125

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την απίστευτη ζωντάνια και λεβεντιά τις τρίτης ηλικίας, πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή που διοργάνωσε ο Δήμος Ρ. Φεραίου σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου.

Η εκδρομή ξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη από το Ρολόι, σημείο αναφοράς και ομορφιάς για το Βελεστίνο, όπου ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Νασίκας ξεπροβόδισε και ευχήθηκε στους εκδρομείς καλά να περάσουν και καλή επιστροφή με όμορφες και αξέχαστες αναμνήσεις.

Περίπου 160 άτομα από Βελεστίνο και Χλόη επισκέφτηκαν τη μονή του Αγ. Στεφάνου στα Μετέωρα όπου έμειναν περίπου για μία ώρα και αργότερα επισκέφτηκαν το Περτούλι όπου έφαγαν, χόρεψαν και γλέντησαν με πολύ κέφι.

Το ταξίδι συνεχίστηκε και στην Ελάτη όπου σταμάτησαν για καφέ και αγορά παραδοσιακών προϊόντων.

Μία εκδρομή που πραγματικά άφησε σε όλους μας τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Στην εκδρομή συμμετείχαν ο αιδεσιμότατος κ. Γεώργιος Αλεξίου, ο τέως Δήμαρχος Βελεστίνου κ. Γαρύφαλλος Γεροβασίλης, ενώ τους εκδρομείς συνόδευσαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου κ. Γεώργιος Παπατόλιας, ο δημοτικός υπάλληλος κ. Ιωάννης Αποστολίνας καθώς και οι συμπολίτες μας κ.κ. Στέργιος Ντόβας και Νικόλαος Συρταδιώτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου