ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Καλύτερες υπηρεσίες υγείας

καλύτερες-υπηρεσίες-υγείας-51142

Συζητήθηκαν στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο επισκεπτών Υγείας όπου συμμετείχε και το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

Το Kέντρο Υγείας Βελεστίνου συμμετείχε στο 1ο πανελλήνιο συνέδριο επισκεπτών υγείας στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα με τρεις παρουσιάσεις εργασιών.

Η πρώτη εργασία αφορούσε στο διαδίκτυο και τους μαθητές, η στάση και η γνώση και η συμπεριφορά των μαθητών με εισηγητές τους Κωτούλα Αθανάσιο – Νοσηλευτή – Ψυχικής Υγείας, Μέλος της θεραπευτικής ομάδας της κινητής μονάδας του ΚΨΥ Βόλου και την Χασιώτη Αντωνία – Επισκέπτρια υγείας Κέντρο υγείας Βελεστίνου.

Η δεύτερη εργασία αφορούσε στην εμβολιαστική κάλυψη μαθητών ηλικίας 6-15 ετών των σχολείων της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου που παρουσιάστηκε από τις κ.κ. Χασιώτη Αντωνία -Περιστέρη Ισμήνη – Ξακουστού Κατερίνα επισκέπτριες υγείας και έγινε σε συνεργασία με τους γενικούς γιατρούς Κουτσογιάννη, Μπαλαμάτση και τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σαρηγιάννη Φανή.

Η τρίτη εργασία αφορούσε στον έλεγχο μαθητών ηλικίας από 9 έως 13 χρόνων για συνήθεις εμβιομηχανικές αποκλίσεις και παρουσιάστηκε από τους Περιστερόπουλος Α., Κριτσιώτης Δ., Πράπα Σ.,Ψαροβασίλη Ε., (Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Βόλου) και Χασιώτη Αντωνία – επισκέπτρια υγείας Κέντρου υγείας Βελεστίνου.

Στο συνέδριο εκτός από την ενεργό συμμετοχή υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, κατατέθηκε καινοτόμες προτάσεις, που θα αναδείξουν τις προσοδοφόρες και αποδοτικές παραμέτρους για την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων που καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε. «Ετσι- τονίζουν οι επισκέπτες υγείας της Μαγνησίας- δόθηκε η δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, να ενημερωθούμε για τις καλές πρακτικές, καθώς η ανάγκη συνεχούς επιμόρφωσης είναι επιτακτική, προκειμένου να βελτιώσουμε το επίπεδο υπηρεσιών υγείας που παρέχουμε στον πολίτη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου