ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κριτική για προσλήψεις στο Νομικό Πρόσωπο Δ. Ρήγα Φεραίου

κριτική-για-προσλήψεις-στο-νομικό-πρό-54854

Κριτική από την μείζονα μειοψηφία του Δήμου Ρήγα Φεραίου με αφορμή προσλήψεις στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «την ώρα όμως που εκατοντάδες άνεργοι νέοι και νέες στην περιοχή μας, αγωνίζονται καθημερινά να βρουν χαραμάδα φωτός στο πρόβλημά τους, η Δημοτική Αρχή του κ Νασίκα προσπάθησε χτες να εκδώσει μια ταχυδακτυλουργική ανακοίνωση μέσω του Νομικού Προσώπου στο οποίο και είναι πρόεδρος, και η οποία έληγε αύριο μεσημέρι! Αυτή είναι λοιπόν η διαφάνεια, η διαρκής ενημέρωση και η ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών και μάλιστα των ανέργων του τόπου μας;

Εμείς σαν αντιπολίτευση, μόλις αντιληφθήκαμε το γεγονός, είχαμε άμεση επικοινωνία με τον ΑΣΕΠ όπου και μας τονίσθηκε ότι τέτοιες πρακτικές είναι ασυνήθεις για τα δημοτικά δρώμενα κι ότι χρήζουν ενστάσεων από κάθε ενδιαφερόμενο. Μετά λοιπόν την αυτονόητη παρέμβασή μας, φτάσαμε στην ορθή επανάληψη της απόφασης στο Διαύγεια,την οποία και μπορεί να δει κανείς από σήμερα στις 14.15’.

Πληροφορούμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους ότι έχουν προθεσμία (10) δέκα ημερών πλέον να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο Δήμο. πληρ. Βαϊόπουλος Αθανάσιος τηλ. 2425350225».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου