ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κοντά στους τρίτεκνους ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

κοντά-στους-τρίτεκνους-ο-δήμος-ρήγα-φε-57461

Συνάντηση του Δημ. Νασίκα με το σύλλογο για τέλη και τροφεία

Συνάντηση με το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκα στο δημαρχείο Βελεστίνου είχε το προεδρείο του Συλλόγου Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ».

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκε η μάστιγα του δημογραφικού και συμφώνησαν οι δύο πλευρές πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με σοβαρές επιπτώσεις στον πληθυσμό της χώρας. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου έθεσαν τα αιτήματα του Συλλόγου για μείωση των δημοτικών τελών και των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης, ζήτησαν να υπάρξουν μειώσεις στα τροφεία για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για το δημοτικό έργο αλλά και για τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής και δεσμεύτηκε ότι στο μέτρο του δυνατού θα εξεταστούν θετικά τα αιτήματα του Συλλόγου «Τριών Τέκνων».

Εξήρε επίσης την προσπάθεια που γίνεται για να αναδειχτούν και να επιλυθούν από το Σύλλογο τα προβλήματα των τρίτεκνων οικογενειών και υπογράμμισε ότι ο Δήμος έχει τη διάθεση συνεργασίας με το σύλλογο στην κατεύθυνση διοργάνωσης εκδηλώσεων και δράσεων που στοχεύουν στην προώθηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν στους τρίτεκνους.

Ο σύλλογος επέδωσε στο δήμαρχο Ρήγα Φεραίου εξάλλου και υπόμνημα στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζεται ότι «οι τρίτεκνες οικογένειες δίνουν αυτόν τον αγώνα επιβίωσης συντεταγμένα και δυναμικά προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, που έχει επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τη θέση των οικογενειών, οι οποίες δεν μπορούν πλέον να προασπίσουν το οικογενειακό τους εισόδημα» και ζητά την ουσιαστική συμβολή του Δήμου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Βακουφτσή Σούλα, η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κα Αλπάκη Πόπη και η κα Κολοβού Ελένη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου