ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Καταγγελία της μείζονος αντιπολίτευσης Ρ. Φεραίου

καταγγελία-της-μείζονος-αντιπολίτευ-64634

Για ενοίκια που πληρώνουν σύλλογοι στο Δήμο για τη στέγασή τους σε δημοτικά κτίρια

Σε καταγγελία προχώρησε ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Μπάμπης Πάσχος σχετικά με ενοίκια που κλήθηκαν από τη νέα δημοτική αρχή να πληρώσουν διάφοροι σύλλογοι.

Ειδικότερα ο κ. Μπάμπης Πάσχος στην καταγγελία του αναφέρει τα εξής: «Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προέβη η Δημοτική Αρχή, μέσω του αντιδημάρχου πολιτισμού στην πρώτη συγκέντρωση όλων των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου. Συγκεκριμένα η Δημοτική Αρχή ζήτησε απ’ όλους τους συλλόγους που στεγάζονται σε κτίρια του Δήμου να πληρώνουν ενοίκιο κάθε χρόνο στον Δήμο καθώς επίσης και να υποβάλλουν αίτηση για ετήσια παραχώρηση των χώρων που στεγάζονται!

Σε μια περίοδο που η κοινωνία μας ταλαιπωρείται από την κρίση ιδεών και αξιών και οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι αποτελούν το τελευταίο προπύργιο άμυνας της κοινωνίας μας και της νεολαίας του τόπου, αν μη τι άλλο θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ακόμη και σαν σκέψη. Και δεν πιστεύουμε να κρυφτεί κανείς με δικαιολογίες του τύπου, «έτσι προβλέπεται» ή «το ενοίκιο θα είναι συμβολικό». Καλούμε άμεσα τη Δημοτική Αρχή να επανορθώσει αποστέλλοντας διευκρινιστική εγκύκλιο σε όλους τους συλλόγους.

Υ.Γ. Αλήθεια ο ιστορικός σύλλογος Α.Σ. Ρήγας Φεραίος τι «συμβολικό ενοίκιο» θα πρέπει να πληρώνει τον χρόνο για τη χρήση των δημοτικών αποδυτηρίων;».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου