ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ανακοίνωση από το πρώην Δ.Σ. ΔΕΥΑΡΦ για το έργο αμιαντοσωλήνων

ανακοίνωση-από-το-πρώην-δ-σ-δευαρφ-για-68857

Σχετικά με τη χθεσινή ανακοίνωση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου και Προέδρου της ΔΕΥΑΡΦ κ. Νασίκα, από τα μέλη του πρώην Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡΦ σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Για το τι έγινε ή το πώς έγινε, υπό ποιες οικονομικές συνθήκες έγινε το καθετί και ειδικά, ποιο είναι σήμερα το αποτέλεσμα στο αχαρτογράφητο(γιατί άραγε) εσωτερικό δίκτυο που παραλάβαμε, του Στεφανοβικείου, ο κ. Νασίκας και αρκετοί άλλοι γνωρίζουν.

Και στην αρχή των εργασιών- τομών και των αποκαλύψεων ήταν παρών γιατί καλέστηκε από την προηγούμενη Διοίκηση της ΔΕΥΑΡΦ το 2012!

Από κει και πέρα, αν νομίζει ότι η ΔΕΥΑΡΦ δεν έκανε κάτι για το αχαρτογράφητο δίκτυο-λαβίρυνθο και την απομόνωση των αμιαντοσωλήνων, ας ρωτήσει τους κάτωθι, που πέρασε το καθετί μέσα από τα χέρια τους και μπροστά απ’ τα μάτια τους επί 2,5 συναπτά έτη, Παπαϊωάννου Βασίλειος, Μακρυγιάννης Γιάννης, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος, Λούμας Κωνσταντίνος, Βασιλείου Κωνσταντίνος, Τσίντζος Δημήτριος, Καραμπελιάς Δημήτριος, Κατσιούρα Αποστολία, Καραμπέρη Βαγγέλη, Βασιλόπουλο Απόστολο.

Οπως επίσης και τον νυν Αντ/δρο της ΔΕΥΑΡΦ κ. Θανάση Βλάχο.

Υ.Σ.1 Το υπάρχον δίκτυο του Στεφανοβικείου χρηματοδοτήθηκε για πλήρη αντικατάσταση του αμιάντου, από το ελληνικό δημόσιο και τα ευρωπαϊκά προγράμματα, κατά τα έτη 2000-2010 σε τρεις εργολαβίες…

Υ.Σ. 2 Το φωτογραφικό υλικό από ΟΛΕΣ τις εργασίες είναι πλουσιότατο και στη διάθεση οποιουδήποτε!

Υ.Σ.3 Αυτή την στιγμή στο δ.δ. Στεφανοβικείου, δεν υπάρχει υδρομετρητής που να είναι συνδεμένος με το όποιο κομμάτι αμιάντου και αν υπάρχει.

«Αυτά για αρχή…» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα:

Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων από τη ΔΕΥΑΡΦ στο Στεφανοβίκειο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου